Bilgisayarda 2 kulaklık kullanma

Vecihi2

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
pilot
İyi günler, kızımız uyuduğunda sessizce kaliteden ödün vermeden film izlemek için 2 Logitech G930 kulaklık aldım. Fakat ne yaptıysam bunları 1 bilgisayarda birlikte çalıştıramadım. Bilgisayarlarda Windows 10 pro 64 bit yüklü. Şimdi birini dekstopa birinini laptopa bağlayıp filmi aynı anda başlatıp kullanabiliyoruz. Biraz da zor oluyor yok mu bunun bir kolay yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
G930 anladığım kadarıyla sadece USB bağlantısı olan bir kulaklık bu yüzden aynı bilgisayarla kullanmak biraz zor gibi görünüyor. Kablolu kulaklıklar için Headphone Splitter denilen kablolar kullanılabilir.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben çok araştırdım yerli yabancı forumlardan, logitec destek bölümünden ama bir sonuç yok. İki kulaklığıda USB ile bağladığımda bilgisayar ikisinide ayrı ayrı tanıyor. Windows ayarlarında varsayılan olarak sadece birini seçebiliyorum. İkisini aynı anda varsayılan (gerçi adı üstünde varsayılan bir tane olur) olmuyor. Windows 7 için hem kulaklık girişini hemde usb girişini aynı anda kullanmak için bir video var. Aynısını iki usb için denedim olmadı. Bir umut Recep ve Ali beylerin bu konudada bir çözümleri olabilir diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı