G.man Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Ben yakın zamanda telefonumu sıfırladım ve Gmail'imin de kayıtlı olduğu SIM kartı kapattım ama hesap şu anda halen bilgisayarımda açık. Bu hesabı kurtarabilir miyim?
Ben yakın zamanda telefonumu sıfırladım ve Gmail'imin de kayıtlı olduğu SIM kartı kapattım ama hesap şu anda halen bilgisayarımda açık. Bu hesabı kurtarabilir miyim?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 2 Temmuz 2022 #2 Bilgisayardan şifrenizi değiştirmeyi deneyin. Olmadı Google Yardım Topluluğu'na yazın.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 2 Temmuz 2022 #3 Polorchen dedi: Bilgisayardan şifrenizi değiştirmeyi deneyin. Olmadı Google Yardım Topluluğu'na yazın. Genişletmek için tıkla... Evet, şansınız yaver giderse şifrenizi değiştirebiliyorsunuz.
Polorchen dedi: Bilgisayardan şifrenizi değiştirmeyi deneyin. Olmadı Google Yardım Topluluğu'na yazın. Genişletmek için tıkla... Evet, şansınız yaver giderse şifrenizi değiştirebiliyorsunuz.
G.man Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 Peki teşekkürler, fırsatım olunca deneyeceğim. PowerFast dedi: Evet, şansınız yaver giderse şifrenizi değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Polorchen dedi: Bilgisayardan şifrenizi değiştirmeyi deneyin. Olmadı Google Yardım Topluluğu'na yazın. Genişletmek için tıkla...
Peki teşekkürler, fırsatım olunca deneyeceğim. PowerFast dedi: Evet, şansınız yaver giderse şifrenizi değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Polorchen dedi: Bilgisayardan şifrenizi değiştirmeyi deneyin. Olmadı Google Yardım Topluluğu'na yazın. Genişletmek için tıkla...