Alper17472 Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #11 Tolga2342 dedi: Bilgisayarımda almoristics service adında virüs var ve CPU kullanıyor. Malwarebytes ve kendi antivirüs programımda tarama yapmama rağmen kurtulamadım virüsten, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bende de aynı almoristics virüsü çıktı ne yaptınız ben ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?
Tolga2342 dedi: Bilgisayarımda almoristics service adında virüs var ve CPU kullanıyor. Malwarebytes ve kendi antivirüs programımda tarama yapmama rağmen kurtulamadım virüsten, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bende de aynı almoristics virüsü çıktı ne yaptınız ben ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 5 Mart 2025 #12 Alper17472 dedi: Merhaba. Bende de aynı almoristics virüsü çıktı ne yaptınız ben ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... HitmanPro bulur.
Alper17472 dedi: Merhaba. Bende de aynı almoristics virüsü çıktı ne yaptınız ben ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... HitmanPro bulur.