Bilgisayarda Android nasıl çalıştırılabilir?

1. Android için bir Windows Alt Sistemi oluşturabilirsiniz, nasıl yapacağınızı bağlantıdaki makaleden öğrenebilirsiniz:
  2. Hyper-V veya başka bir sanallaştırma yöntemiyle Android uygulamalarını kullanabilirsiniz.
  3. Genymotion vb. başka bir Android emülatörü kullanabilirsiniz.

Android ISO lar var kurabilirsiniz.
Ama nereden bulunur bilgim yok.
Bu arada klavye ile nasıl oynayacaksiniz ki direkt android yükleyerek.
Hocam videolarda görüyorumda doğru mu merak ettim

Bir deneyeyim yarın

Birde araştırdığıma göre ldplayer eski bilgisayarlarda fpsliymiş kullanılır mı önerir misiniz.

BlueStacks'i ne için kullanıyorsunuz?

Sistem özellikleriniz nedir?

BlueStacks'i ne için kullanıyorsunuz?

Sistem özellikleriniz nedir?
Hocam kullanamıyorum direk ana ekran bile kasıyor
Sistem özelliklerim ise
CPU: Intel i3 2330m CPU 2.20ghz 4 çekirdek
Ram: 4 GB
Ekran kartı Intel HD graphics 3000 (Windowsta öyle gözüküyor ama bilgisayarın üstünde geforge GT 520m diyor)

4 GB RAM yetmez en az 8 GB.

Pek verim alabileceğini sanmıyorum ama bliss ROM'ya da Android X86 kurup tincore keymapper ile tuş ataması sağlayarak Android deneyimi yaşayabilirsin. Yalnız bu sistemden verim alamayabilirsin.

Pek verim alabileceğini sanmıyorum ama bliss ROM'ya da Android X86 kurup tincore keymapper ile tuş ataması sağlayarak Android deneyimi yaşayabilirsin. Yalnız bu sistemden verim alamayabilirsin.
Bir deneyeyim o zaman zaten seneye veya ondan sonraki seneye yeni bilgisayar alırım.

4 GB RAM yetmez en az 8 GB.
Bluestack demi hocam.

Cylncy mıydı o program çalışmadı bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…