Bilgisayarda ani takılma sorunu

TolgaB36

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır PC sürekli takılıyordu ve Hard Diski kontrol ettiğimde bad sector olduğunu gördüm. Bugün yeni 1 TB Hard Disk aldım fakat bu sefer bilgisayar birden takılıyor o sırada gelen ses de takıldığı için çığlık benzeri bir ses oluşuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmaktan başka çarem kalmıyor. HD Tune programı ile taradım Hard Disk temiz, ısılar gayet iyi, sürücüler güncel. Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun çünkü gerçekten sıkıldım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi tam olarak belirtin lütfen. Güç kaynağını bilmiyorsanız kasayı açıp güç kaynağının etiketinin fotoğrafını çekiniz.

450W FRİSBY POWER
MSİ R7 240 2GB
4 GB RAM
CORE DUO 2 E7400

Burda da çözüm bulamazsam sistemi 400 tl ye falan satmayı planlıyorum çünkü sistem çok eski fakat sadece şu yaza kadar cs falan oynamak istiyorum.

450W FRİSBY POWER
MSİ R7 240 2GB
4 GB RAM
CORE DUO 2 E7400

Burda da çözüm bulamazsam sistemi 400 tl ye falan satmayı planlıyorum çünkü sistem çok eski fakat sadece şu yaza kadar cs falan oynamak istiyorum.
Sorun güç kaynağından kaynaklı olabilir. Güç kaynağını değiştirmeyi deneyiniz. İleride sistemi satacak olursanız sorunlarından bilgi vererek eski güç kaynağınız ile birlikte satabilirsiniz. Hem yeni sistem için güç kaynağınız da olmuş olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı