waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 29 Ekim 2021 #1 Merhaba, bugün TT kaynaklı bir sıkıntı var ve internete bağlandığımda böyle bir uyarı veriyor, giremiyorum. Bir çözüm yolu var mı?
Merhaba, bugün TT kaynaklı bir sıkıntı var ve internete bağlandığımda böyle bir uyarı veriyor, giremiyorum. Bir çözüm yolu var mı?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 29 Ekim 2021 #2 TT kaynaklı bir sorun ise çözümü yok hocam. İSS ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 29 Ekim 2021 #3 waxon dedi: Merhaba, bugün TT kaynaklı bir sıkıntı var ve internete bağlandığımda böyle bir uyarı veriyor, giremiyorum. Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Modeminizdeki internet ışığı yanıyor ise DNS değiştirip deneyin. Google DNS olabilir. Artı 0 Eksi
waxon dedi: Merhaba, bugün TT kaynaklı bir sıkıntı var ve internete bağlandığımda böyle bir uyarı veriyor, giremiyorum. Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Modeminizdeki internet ışığı yanıyor ise DNS değiştirip deneyin. Google DNS olabilir.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #4 waxon dedi: Merhaba, bugün TT kaynaklı bir sıkıntı var ve internete bağlandığımda böyle bir uyarı veriyor, giremiyorum. Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... "bağlandı,internet yok" derken şöyle diyor "ben cihaza erişiyorum ama bağlandığım cihaz internete giremiyor" Artı 0 Eksi
waxon dedi: Merhaba, bugün TT kaynaklı bir sıkıntı var ve internete bağlandığımda böyle bir uyarı veriyor, giremiyorum. Bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... "bağlandı,internet yok" derken şöyle diyor "ben cihaza erişiyorum ama bağlandığım cihaz internete giremiyor"
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 29 Ekim 2021 #5 Modemi yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 29 Ekim 2021 #6 Şuan mahallede hem telefon hattı hem internet aşırı yavaş bir sıkıntı var heralde. Artı 0 Eksi
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #7 Modeminizi açıp kapatıp tekrar deneyin tekrar ediyor ise arıza kaydı bırakmak en iyi seçenek olabilir ilk etapta. Artı 0 Eksi
Modeminizi açıp kapatıp tekrar deneyin tekrar ediyor ise arıza kaydı bırakmak en iyi seçenek olabilir ilk etapta.