Bilgisayarda bazı yerlerde farklı renkler var

Mr.N1body

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ekranımda bazı yerleri farklı renk görüyorum (örneğin griyi yeşil turuncuyu pembe gibi) monitörümde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü video izlerkene renkler normale dönüyor. Masaüstünde renkler normal gözüküyor fakat örneğin Steam gri gözükmek yerine yeşilimsi tonla gözüküyor bilgisayarı 1 hafta önce aldım bir şey yükleyerek veya eskiterek olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilme şansınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
E

Eğer renk tonu olsaydı tüm her yerin rengi değişmez miydi oyunlarda, video açtığımda ve masaüstündeyken renkler normale dönüyor.

Hocam size kesin olacak demiyorum ama denemekten zarar gelmez diyorum renk tonuda olmasa ekran kartın örnek AMD ise gir renk ayarlarina renk sıcaklığını 8400'e al olmadimi altdan renk tonunu azalt (bende öyle düzeldi) hani denemekten zarar gelmez diyorum.

Kontrastıda dene.

Kontrastlada oynadım biraz bir şey değişmiyor renklerde.

Arkadaşlar merhaba yeniden sorunu kendim çözdüm Copilot'a sordum Aygıt Yöneticisi'nden falan derken ekran kartımı güncelledim ve sorun düzeldi RTX 5080 kullanıyorum çıktıktan 1 hafta sonra almıştım büyük ihtimal sürücü yeni diye böyle bir hata vardı sizi de yordum kusura bakmayın.

Kontrastlada oynadım biraz bir şey değişmiyor renklerde.

Arkadaşlar merhaba yeniden sorunu kendim çözdüm Copilot'a sordum Aygıt Yöneticisi'nden falan derken ekran kartımı güncelledim ve sorun düzeldi RTX 5080 kullanıyorum çıktıktan 1 hafta sonra almıştım büyük ihtimal sürücü yeni diye böyle bir hata vardı sizi de yordum kusura bakmayın.
Ekleme: yeniden başlatınca eski haline geri döndü bıktırdı bu sorun beni

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı