yasincan Centipat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 51 31 Ağustos 2020 #1 Merhabalar benim bilgisayarım'da 1 SSD bir de HDD mevcut ama görev yöneticisin de 3 tane daha çıkarılabilir disk gözüküyor. Bu durum bir sorun yaratır mı? Eğer bunları kaldırma yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 6,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar benim bilgisayarım'da 1 SSD bir de HDD mevcut ama görev yöneticisin de 3 tane daha çıkarılabilir disk gözüküyor. Bu durum bir sorun yaratır mı? Eğer bunları kaldırma yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #2 Bende de aynı diskler gözüküyordu. Kart okuyucunuz varsa bundan dolayı gözüküyor olabilir. Eğer kart okuyucunuz yoksa Xbox Game Pass aldınız mı? Game pass aldıktan sonra o diskler çıkabiliyor.
Bende de aynı diskler gözüküyordu. Kart okuyucunuz varsa bundan dolayı gözüküyor olabilir. Eğer kart okuyucunuz yoksa Xbox Game Pass aldınız mı? Game pass aldıktan sonra o diskler çıkabiliyor.
Jacquez Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 125 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #3 Deamon tools gibi programlar kullandıysanız bu programlar sanal disk oluşturur.
yasincan Centipat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 51 31 Ağustos 2020 #4 Selçuk Sercan dedi: Bende de aynı diskler gözüküyordu. Kart okuyucunuz varsa bundan dolayı gözüküyor olabilir. Eğer kart okuyucunuz yoksa Xbox Game Pass aldınız mı? Game Pass aldıktan sonra o diskler çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok kart okuyucu Xbox Game Pass'ta almadım dün yoktu bu diskler bir de bunlar performansa falan bir etki etmiyorsa gözükmesin de bir sorun yok. Jacquez dedi: Deamon Tools gibi programlar kullandıysanız bu programlar sanal disk oluşturur. Genişletmek için tıkla... Peki bu diskeri kaldırma şansım var mıdır?
Selçuk Sercan dedi: Bende de aynı diskler gözüküyordu. Kart okuyucunuz varsa bundan dolayı gözüküyor olabilir. Eğer kart okuyucunuz yoksa Xbox Game Pass aldınız mı? Game Pass aldıktan sonra o diskler çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok kart okuyucu Xbox Game Pass'ta almadım dün yoktu bu diskler bir de bunlar performansa falan bir etki etmiyorsa gözükmesin de bir sorun yok. Jacquez dedi: Deamon Tools gibi programlar kullandıysanız bu programlar sanal disk oluşturur. Genişletmek için tıkla... Peki bu diskeri kaldırma şansım var mıdır?