Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 14 Ekim 2016 #1 Merhaba. Bilgisayarda bit kavramı nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2016
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #2 Sana zahmet olmazsa Google'dan araştırma yapar mısın?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Ekim 2016 #3 Aynen. Nitekim burada da Google'ı aratmayacak cevaplar verilebilir, üye envanteri niteliklidir. Fakat bu daha zaman alıcı bir yöntemdir arama motoruna göre. https://www.google.com.tr/url?sa=t&...AwjN142CmIFD3tXHA&sig2=kBDJE2KZKX0hqwxdmMrZUQ
Aynen. Nitekim burada da Google'ı aratmayacak cevaplar verilebilir, üye envanteri niteliklidir. Fakat bu daha zaman alıcı bir yöntemdir arama motoruna göre. https://www.google.com.tr/url?sa=t&...AwjN142CmIFD3tXHA&sig2=kBDJE2KZKX0hqwxdmMrZUQ
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #4 BİT, Çekirdek, VRAM nedir? Bu gibi sorularından yüzlerce konu var, artık bu konuları açmak çok saçma geliyor.
BİT, Çekirdek, VRAM nedir? Bu gibi sorularından yüzlerce konu var, artık bu konuları açmak çok saçma geliyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Ekim 2016 #5 Aslında bu gibi konular tepeye ataçlanabilir veya ayrı bir paket başlıkta toplanabilir, hem yardımı da olur merakı olanlar için.
Aslında bu gibi konular tepeye ataçlanabilir veya ayrı bir paket başlıkta toplanabilir, hem yardımı da olur merakı olanlar için.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #6 Zaten sitede arama kısmına soruyu yazarsan buna benzer bir sürü konu çıkar.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Ekim 2016 #7 Doğru gerek yok aslında evet.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 15 Ekim 2016 #8 Ne kadar egonuz var azcık azaltın. İnsancana bir şey soruyorum imalı imalı cevaplar veriyorsunuz. İnternetten baktım ama anlamadım çok uzun yazıyorlar. Ben kısaca cevaplarsınız diye sordum.
Ne kadar egonuz var azcık azaltın. İnsancana bir şey soruyorum imalı imalı cevaplar veriyorsunuz. İnternetten baktım ama anlamadım çok uzun yazıyorlar. Ben kısaca cevaplarsınız diye sordum.
Creeptomani Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 2.029 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #9 Bilgisayar dilinde bit temel birim. Yani gram, metre gibi bir birim. Uzunu da burada: Bilgisayarda Bit Nedir?
Bilgisayar dilinde bit temel birim. Yani gram, metre gibi bir birim. Uzunu da burada: Bilgisayarda Bit Nedir?
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 16 Ekim 2016 #10 Creeptomani dedi: Bilgisayar dilinde bit temel birim. Yani gram, metre gibi bir birim. Uzunu da burada: Bilgisayarda Bit Nedir? Genişletmek için tıkla... Ben bu yazıyı gördüm okudum ama hiç bir şey anlamadım. Mesela 32 bit ile 64 bit arasındaki fark ne ? Oyunlar neden 64 Bit istiyor ?
Creeptomani dedi: Bilgisayar dilinde bit temel birim. Yani gram, metre gibi bir birim. Uzunu da burada: Bilgisayarda Bit Nedir? Genişletmek için tıkla... Ben bu yazıyı gördüm okudum ama hiç bir şey anlamadım. Mesela 32 bit ile 64 bit arasındaki fark ne ? Oyunlar neden 64 Bit istiyor ?