Bilgisayarda Bluetooth çalışmıyor

Yiitkzk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayarım Windows 11'di. Ancak 1 hafta önce Windows 10'a döndüm. Eskiden bilgisayarda Bluetooth özelliği vardı. Ancak oyun kolumu bağlamaya çalışırken fark ettim şu anda Bluetooth da bir sorun var. Aygıt Yöneticisi'nden bakınca da bir ünlem işareti gözüküyor. Sürücüleri güncellemeyi denedim ancak sorun çözülmedi. Cihazı kaldır deyip tekrar gelince düzelmesini bekledim. Yine düzelmedi. Acaba bunun bir çözümü var mı?

resim_2023-07-02_171525078.png

Merhaba benim bilgisayarım Windows 11'di. Ancak 1 hafta önce Windows 10'a döndüm. Eskiden bilgisayarda Bluetooth özelliği vardı. Ancak oyun kolumu bağlamaya çalışırken fark ettim şu anda Bluetooth da bir sorun var. Aygıt Yöneticisi'nden bakınca da bir ünlem işareti gözüküyor. Sürücüleri güncellemeyi denedim ancak sorun çözülmedi. Cihazı kaldır deyip tekrar gelince düzelmesini bekledim. Yine düzelmedi. Acaba bunun bir çözümü var mı?

Eki Görüntüle 1844486
Stock Win 11 ile gelen bilgisayarlarda sürücülerin hepsi Win 11 uyumlu ve geriye dönük bir sürücüleri bulunmuyor. En iyisi mi siz 11'e geri dönün ve Win 11'in düzelmesini bekleyin. ben de Win 11'den mutsuzum ama yapacak bir şey yok, düzelmesini bekleyeceğiz.

Stock Windows 11 ile gelen bilgisayarlarda sürücülerin hepsi Windows 11 uyumlu ve geriye dönük bir sürücüleri bulunmuyor. En iyisi mi siz 11'e geri dönün ve Windows 11'in düzelmesini bekleyin. Ben de Windows 11'den mutsuzum ama yapacak bir şey yok, düzelmesini bekleyeceğiz.

Dediğiniz gibi Windows 11'e tekrar geçtim ancak hala çalışmıyor. Sürücüleri vs. tekrar indirmeyi denedim olmuyor hatta artık aygıt yöneticisinde Bluetooth gözükmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı