4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 2 Aralık 2022 #21 Arda_19 dedi: Windows Update'den bilgisayarını güncelleyip yeniden başlatmayı dene bende öyle çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yok. rRype dedi: Cihazinizdaki Bluetooth modelini bilmediğimiz için sürücüsünü bulamayız. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ki hocam hayırlı geceler hepinizden Allah razı olsun.
Arda_19 dedi: Windows Update'den bilgisayarını güncelleyip yeniden başlatmayı dene bende öyle çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yok. rRype dedi: Cihazinizdaki Bluetooth modelini bilmediğimiz için sürücüsünü bulamayız. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum ki hocam hayırlı geceler hepinizden Allah razı olsun.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.974 Çözümler 45 2 Aralık 2022 #22 484169 dedi: Bende bilmiyorum ki hocam hayırlı geceler hepinizden Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın marka/modeli nedir? Belki sürücü bulabiliriz fakat yükleyebilmen için aygıt yöneticisinde Bluetooth'u görmen lazım.
484169 dedi: Bende bilmiyorum ki hocam hayırlı geceler hepinizden Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın marka/modeli nedir? Belki sürücü bulabiliriz fakat yükleyebilmen için aygıt yöneticisinde Bluetooth'u görmen lazım.