Bilgisayarda Boot Menu Açılmıyor

MehmetCAN05

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarıma USB aracılığı ile Windows 8 kurmaya çalışıyorum ancak bilgisayar başlatıldığı süreçte Boot menu çıkmıyor ve direkt olarak bilgisayar başlatılıyor Boot menu tuşlarına basıyorum ancak Boot menu gelmiyor ve USB taktığımda da monitöre görüntü gitmiyor.

Dipnot; Rufus ile ISO dosyasını biçimlendirdim.

PC açılmaya başladığı anda sürekli F8'e basabilirseniz gelmesi gerekiyor. Yalnız baya ardı ardına seri bir şekilde.

F8 yöntemi işe yaramıyorsa, bios üzerinden boot edeceği depolama birimini Rufus ile oluşturduğunuz USB'yi seçeceksiniz ve formatı gerçekleştirdikten sonraki ilk yeniden başlamada USB çıkartacaksınız bu kadar rahat halledebileceğiniz bir işlem.

Başlat / sol shift tuşuna basılı tutun, yeniden başlata basın ardından klavye ya da fare ile, sorun gider ardından gelişmiş seçenekler ve uefi donanım yazılımı ayarları ve yeniden başlat
Bios’a girip boot sıralamasını diske göre seçerek ayarlarsınız. Muhtemelen hızlı başlat etkindir boot ekranı o yüzden çıkmıyordur.

Uefi donanım yazılım ayarı mevcut değil.
Başlat / sol shift tuşuna basılı tutun, yeniden başlata basın ardından klavye ya da fare ile, sorun gider ardından gelişmiş seçenekler ve uefi donanım yazılımı ayarları ve yeniden başlat
Bios’a girip boot sıralamasını diske göre seçerek ayarlarsınız. Muhtemelen hızlı başlat etkindir boot ekranı o yüzden çıkmıyordur.
F8 yöntemi işe yaramıyorsa, bios üzerinden boot edeceği depolama birimini Rufus ile oluşturduğunuz USB'yi seçeceksiniz ve formatı gerçekleştirdikten sonraki ilk yeniden başlamada USB çıkartacaksınız bu kadar rahat halledebileceğiniz bir işlem.
Bilgisayar açıldığında Boot Menuyu açamadığım için Bios Menu'de çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı