Bilgisayarda bulunan bir virüs nasıl temizlenir?

cannn22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir gün bilgisayarımı açtım. Steam özellikler ve güvenlik yaptım bir baktım benden başka 2-3 tane daha kullanıcı var, izinleriyle oynayamıyorum veya kaldıramıyorum. Bu kullanıcı üstlerden izin alıyor falan dedi ve bu nerdeyde tüm uygulamalarda geçerli sadece Steam değil bende bunun üzerine bilgisayarıma Windows üzerinden format attım. Ama eskiden kullanmış olduğum cihaza geçiş yaptım, ve halen daha sorun gitmemiş. Bilgisayara sadece Chrome Steam indirmiştim ama eskiden indirdiğim bazı temel uygulamalar vardı WhatsApp Skype gibi falan ve bu arada diskden Windows ve kullanıcılar kısmnına, geldiğimde ortak adlı bir dosya var bir üstede benim Gmail'imin yazılı olduğu farklı bir kullanıcı dosyası ortak yazan dosya silinmiyor izin almanız gerek falan diyor ve ben bilgisayarı her açışımda 3-4 kez CMD açılıp kapanıyor ve Steam Microsoft Edge gibi uygulamaları kapattığım zaman geri açamıyorum ve Steam'in logosu metin belgesi olarak gözüküyor ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kullanıcılara kadar gittiyse formatlık olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…