rrKoro
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarımda dolaşırken 6 tane garip gözüken dosya buldum. Ne işe yaradıklarını bilmediğim için içime bir kurt düştü. Bilen birisi varsa açıklayabilir mi?
Eki Görüntüle 2344736
Merhaba.Bilgisayarımda dolaşırken 6 tane garip gözüken dosya buldum. Ne işe yaradıklarını bilmediğim için içime bir kurt düştü. Bilen birisi varsa açıklayabilir mi?
Eki Görüntüle 2344736
Bilgisayarımda dolaşırken 6 tane garip gözüken dosya buldum. Ne işe yaradıklarını bilmediğim için içime bir kurt düştü. Bilen birisi varsa açıklayabilir mi?
Eki Görüntüle 2344736
Eki Görüntüle 2344736
Dumpstack dosyasının altındaki dosyalar hakkına bir bilginiz varmıdır peki hocam onlarda şüpheli geldi gözümeHocam Windows'un dosyası olması lazım sıkıntı olmaz.
hocam onlar mavi ekran yani crash vb yediğiniz zaman yazılan dosyalar yanlış bilmiyorsamDumpstack dosyasının altındaki dosyalar hakkına bir bilginiz varmıdır peki hocam onlarda şüpheli geldi gözüme
Sağolun hocamhocam onlar mavi ekran yani crash vb yediğiniz zaman yazılan dosyalar yanlış bilmiyorsam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.