C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 5 Ekim 2018 #11 AIMP, MPC-HC, Mozilla Thunderbird, Adobe Reader, MS Office.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Ekim 2018 #12 CCleaner. VLC player.
Çağatay Çağlar Elyakut Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 7 5 Ekim 2018 #13 Kesinlikle CCleaner yüklemeni tavsiye ederim.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 5 Ekim 2018 #14 Benim için şöyle: Opera/Firefox Antivirüs programı Internet Download Manager VLC Media Player Hamachi Discord Steam Mega MSI Afterburner Photoshop TeamViewer uTorrent WinRAR Notepad++ Camtasia
Benim için şöyle: Opera/Firefox Antivirüs programı Internet Download Manager VLC Media Player Hamachi Discord Steam Mega MSI Afterburner Photoshop TeamViewer uTorrent WinRAR Notepad++ Camtasia
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #15 Çağatay Çağlar Elyakut dedi: Kesinlikle CCleaner yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden? Babamdan beri kullanıyorum ve performans artışı da yaratmıyor. Babam da 2006 yılından beri kullanıyor ama hiç bir faydası yok.
Çağatay Çağlar Elyakut dedi: Kesinlikle CCleaner yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Neden? Babamdan beri kullanıyorum ve performans artışı da yaratmıyor. Babam da 2006 yılından beri kullanıyor ama hiç bir faydası yok.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Ekim 2018 #16 TerabyteForever dedi: Neden? Babamdan beri kullanıyorum ve performans artışı da yaratmıyor. Babam da 2006 yılından beri kullanıyor ama hiç bir faydası yok. Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizliyor. Yeter daha ne yapsın
TerabyteForever dedi: Neden? Babamdan beri kullanıyorum ve performans artışı da yaratmıyor. Babam da 2006 yılından beri kullanıyor ama hiç bir faydası yok. Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizliyor. Yeter daha ne yapsın
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #17 LeViAcKeRMaN dedi: Çerezleri temizliyor. Yeter daha ne yapsın Genişletmek için tıkla... Çerezler elle de temizleniyor. Biliyorsunuzdur.
LeViAcKeRMaN dedi: Çerezleri temizliyor. Yeter daha ne yapsın Genişletmek için tıkla... Çerezler elle de temizleniyor. Biliyorsunuzdur.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 5 Ekim 2018 #18 TerabyteForever dedi: Çerezler elle de temizleniyor. Biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... CCleaner kullanmayı bilmiyorsan sana göre bir işe yaramaz olabilir. Ama bana göre çok yararlı bir program
TerabyteForever dedi: Çerezler elle de temizleniyor. Biliyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... CCleaner kullanmayı bilmiyorsan sana göre bir işe yaramaz olabilir. Ama bana göre çok yararlı bir program
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #19 LeViAcKeRMaN dedi: CCleaner kullanmayı bilmiyorsan sana göre bir işe yaramaz olabilir. Ama bana göre çok yararlı bir program Genişletmek için tıkla... Aslında bir bakıma doğru. Kişiden kişiye değişiyor. Benim elle yaptığım şeyleri yaptığını düşünüyorum CCleaner'ın. Size göre de faydalı olabilir.
LeViAcKeRMaN dedi: CCleaner kullanmayı bilmiyorsan sana göre bir işe yaramaz olabilir. Ama bana göre çok yararlı bir program Genişletmek için tıkla... Aslında bir bakıma doğru. Kişiden kişiye değişiyor. Benim elle yaptığım şeyleri yaptığını düşünüyorum CCleaner'ın. Size göre de faydalı olabilir.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Ekim 2018 #20 Kesinlikle İnternet Download Manager. Vazgeçilmezim.