O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 5 Ekim 2018 #21 Çağatay Çağlar Elyakut dedi: Kesinlikle CCleaner yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benim için güvenilirliğini kaybetti.
Çağatay Çağlar Elyakut dedi: Kesinlikle CCleaner yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benim için güvenilirliğini kaybetti.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.038 Çözümler 11 Yer Aydın 5 Ekim 2018 #22 Bilgisayarı formatladığımda sırasıyla şunları indiririm: Yandex WinRAR Drive Booster (Sonra silerim.) Spotify ve iTunes Steam, Origin, Uplay
Bilgisayarı formatladığımda sırasıyla şunları indiririm: Yandex WinRAR Drive Booster (Sonra silerim.) Spotify ve iTunes Steam, Origin, Uplay
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #23 Bana kalırsa bilinçli kullanıcı için Antivirüse ihtiyaç yok. Şimdi gerekli program ve yazılımları yazayım. IDM Directx Vc_redist.x64&86 Camtasia 9 (Profesyonel uğraşılmak istenirse Affter Effect, Premier Pro, Vegas pro) VLC Steam Adobe Acrobat reader AdBlock (eklenti) WinRAR (7-Zİp'te olabilir) Adobe Photoshop CS6 AİDA64 Extreme Tarayıcı olarak RAM 'e göre değişir yüksek ise Google Chorme düşük ise Firefox/Opera öneririm. Microsoft Office 2016,365 Güncel Ekran kartı sürücüsü. Realtek high definition Audio Daha fazla olabilir kişiden kişiye değişmekte.
Bana kalırsa bilinçli kullanıcı için Antivirüse ihtiyaç yok. Şimdi gerekli program ve yazılımları yazayım. IDM Directx Vc_redist.x64&86 Camtasia 9 (Profesyonel uğraşılmak istenirse Affter Effect, Premier Pro, Vegas pro) VLC Steam Adobe Acrobat reader AdBlock (eklenti) WinRAR (7-Zİp'te olabilir) Adobe Photoshop CS6 AİDA64 Extreme Tarayıcı olarak RAM 'e göre değişir yüksek ise Google Chorme düşük ise Firefox/Opera öneririm. Microsoft Office 2016,365 Güncel Ekran kartı sürücüsü. Realtek high definition Audio Daha fazla olabilir kişiden kişiye değişmekte.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 5 Ekim 2018 #24 boifromasgard dedi: Bilgisayarı formatladığımda sırasıyla şunları indiririm: Yandex WinRAR Drive Booster (Sonra silerim.) Spotify ve iTunes Steam, Origin, Uplay Genişletmek için tıkla... İobit programlarına sorundan başka bir şey getirmeyen programlar gözüyle bakıyorum. Ne zaman yüklesem yarardan çok zarar verdi.
boifromasgard dedi: Bilgisayarı formatladığımda sırasıyla şunları indiririm: Yandex WinRAR Drive Booster (Sonra silerim.) Spotify ve iTunes Steam, Origin, Uplay Genişletmek için tıkla... İobit programlarına sorundan başka bir şey getirmeyen programlar gözüyle bakıyorum. Ne zaman yüklesem yarardan çok zarar verdi.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Ekim 2018 #25 boifromasgard dedi: Bilgisayarı formatladığımda sırasıyla şunları indiririm: Yandex WinRAR Drive Booster (Sonra silerim.) Spotify ve iTunes Steam, Origin, Uplay Genişletmek için tıkla... Dikkat et Driver Booster adlı programın sistemde çok fazla dosyası kalıyor.
boifromasgard dedi: Bilgisayarı formatladığımda sırasıyla şunları indiririm: Yandex WinRAR Drive Booster (Sonra silerim.) Spotify ve iTunes Steam, Origin, Uplay Genişletmek için tıkla... Dikkat et Driver Booster adlı programın sistemde çok fazla dosyası kalıyor.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.038 Çözümler 11 Yer Aydın 5 Ekim 2018 #26 oldbutgold10 dedi: İobit programlarına sorundan başka bir şey getirmeyen programlar gözüyle bakıyorum. Ne zaman yüklesem yarardan çok zarar verdi. Genişletmek için tıkla... Melih ALBAYRAK dedi: Dikkat et Driver Booster adlı programın sistemde çok fazla dosyası kalıyor. Genişletmek için tıkla... Portable olarak indirip güncelleme atıp siliyorum genelde. Kurulum yapmıyorum.
oldbutgold10 dedi: İobit programlarına sorundan başka bir şey getirmeyen programlar gözüyle bakıyorum. Ne zaman yüklesem yarardan çok zarar verdi. Genişletmek için tıkla... Melih ALBAYRAK dedi: Dikkat et Driver Booster adlı programın sistemde çok fazla dosyası kalıyor. Genişletmek için tıkla... Portable olarak indirip güncelleme atıp siliyorum genelde. Kurulum yapmıyorum.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 5 Ekim 2018 #27 Anakart veya ekran kartınızda LED var ise kesinlikkle firmaların çıkardığı LED yazılımları. Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic RGB, Asrock Polychrome.
Anakart veya ekran kartınızda LED var ise kesinlikkle firmaların çıkardığı LED yazılımları. Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic RGB, Asrock Polychrome.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Ekim 2018 #28 Opera,VLC, Java, Adobe Flash Gerisi ne ile uğraştığına bakıyor.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 5 Ekim 2018 #29 boifromasgard dedi: Portable olarak indirip güncelleme atıp siliyorum genelde. Kurulum yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanırsan güncelleştirmeler yeterli oluyor aslında.
boifromasgard dedi: Portable olarak indirip güncelleme atıp siliyorum genelde. Kurulum yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanırsan güncelleştirmeler yeterli oluyor aslında.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Ekim 2018 #30 boifromasgard dedi: Portable olarak indirip güncelleme atıp siliyorum genelde. Kurulum yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlu Driverlar kurabiliyor bazen duyduğum kadarıyla. Her halükarda elle kurmak bence en iyisi
boifromasgard dedi: Portable olarak indirip güncelleme atıp siliyorum genelde. Kurulum yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlu Driverlar kurabiliyor bazen duyduğum kadarıyla. Her halükarda elle kurmak bence en iyisi