Yigit171 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 C diskim kendi kendine doluyor bu son zamanlarda olmaya başladı virüs falan da yok tarama yaptım. Neden oluyor?
C diskim kendi kendine doluyor bu son zamanlarda olmaya başladı virüs falan da yok tarama yaptım. Neden oluyor?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 29 Haziran 2024 #2 Yigit171 dedi: C diskim kendi kendine doluyor bu son zamanlarda olmaya başladı virüs falan da yok tarama yaptım. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Bir yerlerden bir şey indiriyor musunuz? Artı 0 Eksi
Yigit171 dedi: C diskim kendi kendine doluyor bu son zamanlarda olmaya başladı virüs falan da yok tarama yaptım. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Bir yerlerden bir şey indiriyor musunuz?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.038 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Yigit171 dedi: C diskim kendi kendine doluyor bu son zamanlarda olmaya başladı virüs falan da yok tarama yaptım. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows r yapıp %temp% yazıp çalıştırın oradaki heşeyi silin izin isterse verin. Artı 0 Eksi
Yigit171 dedi: C diskim kendi kendine doluyor bu son zamanlarda olmaya başladı virüs falan da yok tarama yaptım. Neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows r yapıp %temp% yazıp çalıştırın oradaki heşeyi silin izin isterse verin.
KS KS Yigit171 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 alpermen dedi: Windows r yapıp %temp% yazıp çalıştırın oradaki heşeyi silin izin isterse verin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorumda dolan depolamanın yanında hiç kalıyor 492457 dedi: Bir yerlerden bir şey indiriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır indirmiyorum Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Windows r yapıp %temp% yazıp çalıştırın oradaki heşeyi silin izin isterse verin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorumda dolan depolamanın yanında hiç kalıyor 492457 dedi: Bir yerlerden bir şey indiriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır indirmiyorum
mustions0166 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 Windows Disk Temizleyici belki işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 29 Haziran 2024 #6 Bende de aynı sorun var durduk yere artıyor. Artı 0 Eksi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.038 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 Yigit171 dedi: Yapıyorumda dolan depolamanın yanında hiç kalıyor. Hayır indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arama yerine disk temizleme yazın bazen Windows hataları çok yer kaplar. alpermen dedi: Arama yerine disk temizleme yazın bazen Windows hataları çok yer kaplar. Genişletmek için tıkla... Bir de ayarlara akıllı depolama yazın kapalıysa açın sıklığıda 1gün yapın ve yarın bakın. Artı 0 Eksi
Yigit171 dedi: Yapıyorumda dolan depolamanın yanında hiç kalıyor. Hayır indirmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arama yerine disk temizleme yazın bazen Windows hataları çok yer kaplar. alpermen dedi: Arama yerine disk temizleme yazın bazen Windows hataları çok yer kaplar. Genişletmek için tıkla... Bir de ayarlara akıllı depolama yazın kapalıysa açın sıklığıda 1gün yapın ve yarın bakın.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 29 Haziran 2024 #8 Neye göre doluyor günlük 20 GB mı artıyor? Artı 0 Eksi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.038 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #9 umitarabaci dedi: Neye göre doluyor günlük 20 GB mı artıyor? Genişletmek için tıkla... Bazen Windows hataları sen bilmeden dolduruyor bir de temizlemediysen iyece artar. Artı 0 Eksi
umitarabaci dedi: Neye göre doluyor günlük 20 GB mı artıyor? Genişletmek için tıkla... Bazen Windows hataları sen bilmeden dolduruyor bir de temizlemediysen iyece artar.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 29 Haziran 2024 #10 alpermen dedi: Bazen Windows hataları sen bilmeden dolduruyor bir de temizlemediysen iyece artar. Genişletmek için tıkla... Bende oyunlar farklı diskte kurulu, C ortalama 40-45 GB temizlik yaparsam 37'lere kadar düşüyor benim sormak istediğim doluyor demesi 150 GB mı 250 GB mı oluyor. Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Bazen Windows hataları sen bilmeden dolduruyor bir de temizlemediysen iyece artar. Genişletmek için tıkla... Bende oyunlar farklı diskte kurulu, C ortalama 40-45 GB temizlik yaparsam 37'lere kadar düşüyor benim sormak istediğim doluyor demesi 150 GB mı 250 GB mı oluyor.