Arkadaşlar, Clash of Clans oynamak istiyorum bilgisayarda ama bazı indirdiğim emülatörler baya kasıyordu başka bir yolu ya da tavsiye edecek bir şey var mı?
Arkadaşlar, Clash of Clans oynamak istiyorum bilgisayarda ama bazı indirdiğim emülatörler bayağı kasıyordu başka bir yolu ya da tavsiye edecek bir şey var mı?
Emülatörler işlemciye ağırlık verir, işlemcin de iyi olmadığı için maalesef kasacaktır. Senin işlemciye çok yakın bir işlemciye sahibim, tecrübeyle sabit, bu işlemciyle çok bir şey yapamazsın.
Arkadaşlar, Clash of Clans oynamak istiyorum bilgisayarda ama bazı indirdiğim emülatörler baya kasıyordu başka bir yolu ya da tavsiye edecek bir şey var mı?
Emülatörler işlemciye ağırlık verir, işlemcin de iyi olmadığı için maalesef kasacaktır. Senin işlemciye çok yakın bir işlemciye sahibim, tecrübeyle sabit, bu işlemciyle çok bir şey yapamazsın.
İşlemcisi gayet iyi çok kötü değil kasma sorunu emulatorden oluyor ayrıca 6 core bir işlemci kolay kolay ağırlaşmaz özellikle en berbat tencent games çok iyi bir sistem olmazsa kasma oluyor.
İşlemcisi gayet iyi çok kötü değil kasma sorunu emulatorden oluyor ayrıca 6 Core bir işlemci kolay kolay ağırlaşmaz özellikle en berbat Tencent Games çok iyi bir sistem olmazsa kasma oluyor.
İşlemcisinin neredeyse aynı güçte olan bir işlemciye sahibim denemediğim emülatör, denemediğim ayar kalmadı, kasma sorununu düzeltemedim. İşlemcisi kötü değil evet 12 - 13 yıl önce öyle diyorlardı bu işlemciler için, ama maalesef şu an için çok yetersiz kalıyorlar.
İşlemcisinin neredeyse aynı güçte olan bir işlemciye sahibim denemediğim emülatör, denemediğim ayar kalmadı, kasma sorununu düzeltemedim. İşlemcisi kötü değil evet 12 - 13 yıl önce öyle diyorlardı bu işlemciler için, ama maalesef şu an için çok yetersiz kalıyorlar.
Ben G2030 ile uzun süre BlueStacks kullandım ve kıyasa göre değerlendirme yapıyorum. Bu işlemci kat kat iyi benim eski işlemciden. O yüzden ondan yana problem olduğunu düşünmüyorum. SSD ya da HDD mi belirtilmemiş. Ve 4 GB RAM emülatör için yetersiz kalıyor en büyük problem bu bence.
Kendimden örnek vereyim laptobumda i5 4200u 2 core bir işlemci vardı 20 30fps arasında tencent gamesin mobil pubg sini oynuyordum ki düşün 2 core ve tencent games gibi sorunlu bir emulatorde. Bence arkadaşta ram düşük günümüzde 8GB bile azken 4 çok yetersiz.
Sisteminizdeki takılı ramle aynı değerlere sahip yeni bir ram takarsanız kasma sorunu düzelir işlemci gayet yeterli. RAM i 16 Yaparsanız çok iyi olur bütçe yetmezse 8GB günü kurtarır diyim.