Bilgisayar oyunlarından eskisi gibi zevk almıyorum. Başlamamı önerebileceğiniz şeyler var mı örneğin kodlama gibi boş zamanlarımda yapabileceğim ve yaparken eğlenebileceğim şeyler.
Bilgisayar oyunlarından eskisi gibi zevk almıyorum. Başlamamı önerebileceğiniz şeyler var mı örneğin kodlama gibi boş zamanlarımda yapabileceğim ve yaparken eğlenebileceğim şeyler.
Ara ver film izle kitap oku, veya kendi ilgini çeken farklı şeylerle ilgilen 1 hafta sonra başına oturduğunda en sıkıcı oyunun çok keyif verecek. Denendi.
Bilgisayar aldıktan sonra herkeste görülen bir sorun. Bana göre artık "bilgisayar alacağım" gibi bir amaç olmadığı için böyle oluyor. Müzik severseniz müzikle uğraşın biraz. yazılım hobi olarak başlamak için çok ayrıntılı.
Yazık bize senelerce oyun oynayacağımıza bir şeyler yapsaydık parayı bulmuştuk.
Onlar oyun oynarken biz parayı kovalardık.
Belli bir yerden sonra sıkması normal çünkü hep aynı şeyler.
Para kazandıracak bir işin olsaydı bilgisayar başında hiç germezdi.