Bilgisayarda Defender yok

Mustafaİbrahim

Hectopat
Bilgisayarımda Defender yazıp girmek istediğimde siyah bir sayfa çıkıyor önceden bir program indirmiştim sanırım Defender'ı silmişti. Yüklemek için bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif programları kullanabilirsin. Benzer bir durum yaşamıştım ve bilgisayara temiz kurulum yapıp çözmüştüm. Öncesinde çok aramıştım Defender'ı indirme yolunu ama galiba yok. Eğer sadece Windows Defender derseniz bilemem ama Kaspersky ve ESET gibi kaliteli antivirüsleri kullanabilirsiniz.

Bilgisayarımda Defender yazıp girmek istediğimde siyah bir sayfa çıkıyor önceden bir program indirmiştim sanırım Defender'ı silmişti. Yüklemek için bir program var mı?

Microsoft Store'dan Defender indirebilirsiniz.+büyük ihtimalle bilgisayarına virüs girdi ve Defender'ı sildi temiz kurulum yapmakta fayda var.

Alternatif programları kullanabilirsin. Benzer bir durum yaşamıştım ve bilgisayara temiz kurulum yapıp çözmüştüm. Öncesinde çok aramıştım Defender'ı indirme yolunu ama galiba yok. Eğer sadece Windows Defender derseniz bilemem ama Kaspersky ve ESET gibi kaliteli antivirüsleri kullanabilirsiniz.

Derdim şu anda anti virüs kullanmak değil virüs korumasını kapatamıyorum hiç giremediğim için o da indirdiğim modları virüs olarak algılıyor siliyor.

Hocam ESET şu bildiğimiz kadın robot resimli antivirüs değil mi? Eski pclerde çok kullanılırdı. Onu silmek için canımız çıkıyordu. Onu silmek için kaç tane istemeden virüs yüklemiştim bilgisayara. Kaspersky daha iyi bence. ESET'i yükleyince sanki pc artık onun gibi davranıyor.

Hocam ESET şu bildiğimiz robot antivirüs değil mi? Eski PC'lerde çok kullanılırdı. Onu silmek için canımız çıkıyordu. Onu silmek için kaç tane istemeden virüs yüklemiştim bilgisayara. Kaspersky daha iyi bence. ESET'i yükleyince sanki PC artık onun gibi davranıyor.

ESET hatırladığım kadarıyla şirketlerde daha yaygın kullanılıyordu o nedenle olabilir. Dediğiniz gibi Kaspersky daha iyi şu zamanda.

Derdim şu anda anti virüs kullanmak değil virüs korumasını kapatamıyorum hiç giremediğim için o da indirdiğim modları virüs olarak algılıyor siliyor.

Aynı durumu bende yaşadım her yolu denedim ama silinmedi sebebi şu: Bir tane virüslü program Defender'ı kontrol ediyor ve hiçbir şey indirmenize izin vermiyor tek çözümü formattır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı