Çözüldü Bilgisayarda depolama konumu nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

msport

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Amazon Prime Video'da depolama konumu C:\ olarak gözüküyor fakat ben D:\ olarak ayarlamak istiyorum. Depolama konumunu değiştir tuşuna bastığımda bu uyarı çıkıyor ve depolama konumu ile alakalı hiçbir şey yok sadece yüklü uygulamaları açıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

1695848487457.png

Çözüm
Merhaba. Amazon Prime Video'da depolama konumu C:\ olarak gözüküyor fakat ben D:\ olarak ayarlamak istiyorum. Depolama konumunu değiştir tuşuna bastığımda bu uyarı çıkıyor ve depolama konumu ile alakalı hiçbir şey yok sadece yüklü uygulamaları açıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 1959410
Merhaba. Amazon o seçeneği oraya gıcıklık etmek için koymuş diyorlar. Aşağıdaki sayfada uygulamanın yüklü olduğu dizin değiştirilirse indirme dizini değişir deniyor. Windows 10 ve yukarısını bilmiyorum ama uygulamalar ve özelliklerde amazon uygulamasını bulup taşı seçeneğini seçip uygulamayı d diskine taşımak gerekiyormuş. Gri renkte görünürse de oturumu yönetici olarak açmak gerekebilirmiş. O da olmadı uygulamayı yeniden yükleyip d diskine kurmayı seçmeyi deneyebilirsiniz. Bunları denemeden önce filmleriniz filan varsa taşımayı deneyebilirsiniz, silinir mi bilmem.

Eki Görüntüle 1959410
Merhaba. Amazon o seçeneği oraya gıcıklık etmek için koymuş diyorlar. Aşağıdaki sayfada uygulamanın yüklü olduğu dizin değiştirilirse indirme dizini değişir deniyor. Windows 10 ve yukarısını bilmiyorum ama uygulamalar ve özelliklerde amazon uygulamasını bulup taşı seçeneğini seçip uygulamayı d diskine taşımak gerekiyormuş. Gri renkte görünürse de oturumu yönetici olarak açmak gerekebilirmiş. O da olmadı uygulamayı yeniden yükleyip d diskine kurmayı seçmeyi deneyebilirsiniz. Bunları denemeden önce filmleriniz filan varsa taşımayı deneyebilirsiniz, silinir mi bilmem.

Çözüm
Merhaba. Amazon o seçeneği oraya gıcıklık etmek için koymuş diyorlar. Aşağıdaki sayfada uygulamanın yüklü olduğu dizin değiştirilirse indirme dizini değişir deniyor. Windows 10 ve yukarısını bilmiyorum ama uygulamalar ve özelliklerde Amazon uygulamasını bulup taşı seçeneğini seçip uygulamayı D diskine taşımak gerekiyormuş. Gri renkte görünürse de oturumu yönetici olarak açmak gerekebilirmiş. O da olmadı uygulamayı yeniden yükleyip D diskine kurmayı seçmeyi deneyebilirsiniz. Bunları denemeden önce filmleriniz filan varsa taşımayı deneyebilirsiniz, silinir mi bilmem.

Sağ olun hocam teşekkür ederim Windows ayarlarındaki yüklü programlar kısmından Prime Video'yu D diskine taşıdım sorun çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı