ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 305 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #11 CCleaner tavsiye ederim. Eğer macOS kullanıyorsan farklı bir yolu var.
U ulofrinen Zeptopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 CCleaner için neden beğenmeme attınız ki?
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #13 ThePatriotsWorld dedi: CCleaner tavsiye ederim. Eğer macOS kullanıyorsan farklı bir yolu var. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum CCleaner o yüzden önermiştim rahat bir uygulama diye ama diğer arkadaşlar pek tavsiye etmediler derin temizlik sağlamadığı için sanırım en iyisi elle silmekmiş gibi görünüyor sanırım.
ThePatriotsWorld dedi: CCleaner tavsiye ederim. Eğer macOS kullanıyorsan farklı bir yolu var. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum CCleaner o yüzden önermiştim rahat bir uygulama diye ama diğer arkadaşlar pek tavsiye etmediler derin temizlik sağlamadığı için sanırım en iyisi elle silmekmiş gibi görünüyor sanırım.
berkettk Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #14 Physchopath dedi: İşey yaramaz uygulamaların önbelleklerini siliyor o kadar. Sildikce açtığın uygulamalar daha yavaş açılacak ve hıza pek bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... ek uygulama dışı yapılan şeyleri düzenli yapıyorum zaten
Physchopath dedi: İşey yaramaz uygulamaların önbelleklerini siliyor o kadar. Sildikce açtığın uygulamalar daha yavaş açılacak ve hıza pek bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... ek uygulama dışı yapılan şeyleri düzenli yapıyorum zaten
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 305 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #16 ulofrinen dedi: CCleaner için neden beğenmeme attınız ki? Genişletmek için tıkla... Kıskandı bizi