Bilgisayarda donma

Işıklı_Pc

Decapat
Konuyu özetlemem gerekirse bilgisayarım sorunsuz çalışıyor fakat aniden donuyor. Klavyem ışıklı falan işte onun ışığı da birden kesiliyor, görüntü hala var fakat resim gibi ve reset atana kadar düzelmiyor. Her hangi bir parça değişimi falan yapmadım bilgisayar toplama. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorun bendede var kapatma tuşuna basılı tutmadanda kapanmiyor

Herhangi bir virüs olabilir mi? Tarama yapmayı deneyin. Bazen bilgisayar çok uzun süre açık kalırsada böyle sorunlar oluşabiliyor. Aniden kapanma,Donma vs. Psu da elektrik birikiyor.

Herhangi bir virüs olabilir mi? Tarama yapmayı deneyin. Bazen bilgisayar çok uzun süre açık kalırsada böyle sorunlar oluşabiliyor. Aniden kapanma,Donma vs. Psu da elektrik birikiyor.
Aynı sorun bendede var bugün topladım virus olma ihtimali yok 2 kere formatladim ve bütün yazılımlar güncel

İşlemci ve gpu sıcaklıklarını ölçmeyi denediniz mi ? Belki ısınma problemi yaşıyorsunuzdur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan yararlanarak ram testi yapın. Ani donmaların sebebi ramdan kaynaklanıyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…