H hhaakkan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #1 Ara sıra YouTube video izlerken donuyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar da falan donuyor. Bu haftada 1 kere falan olur. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
Ara sıra YouTube video izlerken donuyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar da falan donuyor. Bu haftada 1 kere falan olur.
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #2 hhaakkan dedi: Ara sıra YouTube video izlerken donuyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar da falan donuyor. Bu haftada 1 kere falan olur. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
hhaakkan dedi: Ara sıra YouTube video izlerken donuyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar da falan donuyor. Bu haftada 1 kere falan olur. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #3 HDD'ye sağlık testi yapın. HDD Sağlık Testi Yapma HDD'nize sağlık testi yapmanızı öneriyorum. Nasıl yapacağım ? www.technopat.net Artı 0 Eksi
HDD'ye sağlık testi yapın. HDD Sağlık Testi Yapma HDD'nize sağlık testi yapmanızı öneriyorum. Nasıl yapacağım ? www.technopat.net
KS KS H hhaakkan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #4 EnesTkt dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok yapmadım Rampage power kullanıyorum onda olabilir mi acaba Artı 0 Eksi
EnesTkt dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok yapmadım Rampage power kullanıyorum onda olabilir mi acaba
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #5 Olay görüntüleyiciye bir göz gezdirin. Yaşanan problem hakkında bilgi verebilir. Artı 0 Eksi
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #6 Ersin Erkal dedi: Olay görüntüleyiciye bir göz gezdirin. Yaşanan problem hakkında bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla... Her yer kernel41 ile doludur, spesifik bir cevap elde etmeniz zor. Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Olay görüntüleyiciye bir göz gezdirin. Yaşanan problem hakkında bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla... Her yer kernel41 ile doludur, spesifik bir cevap elde etmeniz zor.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #7 Kernel 41 ise ve ses sürücüleri çakışmıyorsa, büyük olasılıkla PSU'dan kaynaklanır. Zaten güven veren bir model değil. Artı 0 Eksi
Kernel 41 ise ve ses sürücüleri çakışmıyorsa, büyük olasılıkla PSU'dan kaynaklanır. Zaten güven veren bir model değil.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #8 Ersin Erkal dedi: Kernel 41 ise ve ses sürücüleri çakışmıyorsa, büyük olasılıkla PSU'dan kaynaklanır. Zaten güven veren bir model değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ses sürücülerini ilk defa duyuyorum ne alaka acaba. (Gerçekten merak ettim, cümlenin ters gibi olmasına aldanmayın.) Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Kernel 41 ise ve ses sürücüleri çakışmıyorsa, büyük olasılıkla PSU'dan kaynaklanır. Zaten güven veren bir model değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ses sürücülerini ilk defa duyuyorum ne alaka acaba. (Gerçekten merak ettim, cümlenin ters gibi olmasına aldanmayın.)
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #9 Anakartın ses sürücüsü ve ekran kartının ses ile ilgili sürücüleri beraber yüklü ise çakışıp Kernel Power 41 verebiliyor. Artı 0 Eksi
Anakartın ses sürücüsü ve ekran kartının ses ile ilgili sürücüleri beraber yüklü ise çakışıp Kernel Power 41 verebiliyor.
KS KS H hhaakkan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #10 Ersin Erkal dedi: Anakartın ses sürücüsü ve ekran kartının ses ile ilgili sürücüleri beraber yüklü ise çakışıp Kernel Power 41 verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Karnel 41 olduğuna nerden öğrenirim hhaakkan dedi: Karnel 41 olduğuna nerden öğrenirim Genişletmek için tıkla... Söylediklerinde mantıklı geliyor hangisini kurmalıyım Artı 0 Eksi
Ersin Erkal dedi: Anakartın ses sürücüsü ve ekran kartının ses ile ilgili sürücüleri beraber yüklü ise çakışıp Kernel Power 41 verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Karnel 41 olduğuna nerden öğrenirim hhaakkan dedi: Karnel 41 olduğuna nerden öğrenirim Genişletmek için tıkla... Söylediklerinde mantıklı geliyor hangisini kurmalıyım