Bilgisayarda Dosya Taşıma Sonrası Programlar Çalışmıyor

Fatherwanga256

Kilopat
Daha fazla  
Ben bir şey yaptım ancak düzelmiyor. Bilgisayarda örneğin Adobe klasörünü kesip E diskine yapıştırdım. Yani kısaca ben bilgisayarımdaki program dosyalarının yerini değiştirdim ancak programlar çalışmıyor. Tekrar geri yükleme, tekrar C diskine kopyalamaya çalıştım ama olmadı. (C diskinde adeta yer kalmamıştı) Lütfen yardım edin.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımların klasörlerini direkt olarak taşırsanız, kısayolları ve kayıt defteri girdileri eski disk için ayarlı olduğundan çalışmaz. Taşıdığınız yerden exe kısayolu ile çalıştırmayı deneyin. Çalışmaz ise, eski yerine tekrar taşımanız gerekir.

Yazılımların klasörlerini direkt olarak taşırsanız, kısayolları ve kayıt defteri girdileri eski disk için ayarlı olduğundan çalışmaz. Taşıdığınız yerden exe kısayolu ile çalıştırmayı deneyin. Çalışmaz ise, eski yerine tekrar taşımanız gerekir.
Benim sorunum sadece masaüstünde olması.Geri c diskinde taşımayı denedim ancak zaten burada gibisinden bir hata aldım.Bunların masaüstünde görünmemesini sağlamak dışında hiçbir amacım yok.Yani bunlar zaten c diskinde,masaüstü de c diskinde ancak bu programlar c diskinde bir yerde olmasına rağmen masaüstünde,geri c ye taşımak istediğimde ise zaten burada,geri buraya taşıyamazsınız gibi bir hata alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı