Merhabalar, aynı sorunu bende yaşamaktayım. Size kendi bulduğum çözüm yolunu daha doğrusu geçici çözümü anlatmak isterim. İlk olarak Spotify'da bu sorunu aylardır yaşıyorum. Sebebinin, Spotify'ın getirdiği bir güncellemeden kaynaklı: çok yavaş işlenen ve aktarılan bilgiler olduğunu varsayıyorum. Örnek vermek gerekirse: Bilgisayarımda tüm spotify listelerimi ve beğenilen şarkıları temizledim. Telefona geçtiğimde ise hala tüm listelerin orada olduğunu gördüm. Ardından bunun yine bir yavaş bilgi gönderimi veya hatası olduğunu düşünerek telefonumdan bir listeyi kaldırmayı denedim. O liste kaldırılırken bir anda diğer tüm listeler ve beğenilen şarkılar kısmı da bilgisayarımla aynı hale gelmiş oldu. Bu durumu şöyle düşünebiliriz, Spotify sistemleri (veya bazı hesaplar için) anlık güncelleme yerine, sonradan güncelleme alıyor. Bu yüzden bilgisayarda liste oluşturunca hemen telefona da oluşmuş olarak gelmiyor, öncesinde o listeden bir şarkıyı telefonda da spotify açıkken bilgisayardan dinlemeniz gerekiyor ki sonrasında o liste hemen telefonda da gözükebilir olsun. Bu olaydan sonrasında telefondan şarkı ekleseniz bile bilgisayarda da anında güncellenmiş olması gerekiyor. Kısacası Spotify'ı iki ayrı cihazdan kullanırken cihazlardan birisinde bulunan veriler donmuş oluyor ve siz o cihazdaki verileri aktifleştirecek hareketlendirecek (şarkı dinlemek, liste oluşturmak/silmek vb.) şeyler yapmadığınız sürece olduğu gibi kalmaya devam ediyor. Veya bir süre sonra kendi kendisine güncellemiş oluyor. Kendi varsayımlarım bu şekildedir. Sorunun özünü anladıysak, geçici çözümümüz anlattığım gibi şu anlık bilgisayardan veya telefondan bir liste oluşturduktan sonra aynı anda iki cihazda da uygulama açıkken diğerinden şarkıyı başlatmak olacaktır. Bu sayede telefonunuzda veya bilgisayarınızda şu mesaj belirir; Bu şarkı başka bir oturumda/cihazda çalıyor. Bu bilgiyi alabildiği için otomatik olarak tüm listeleri ve şarkıları da çekmiş oluyor ve sorun o liste için geçici olarak çözülmüş oluyor. Maalesef kalıcı bir çözüm var mı bende bilmiyorum ve araştırmaya devam ediyorum. Umarım bende işe yarayan bu bilgiler size de bir aydınlanma ve geçici olsa da çözüm getirmiş olur. Uzun yazı için üzgünüm
)