Haliscan16 Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 God Game Empire diye bir şey yüklenmiş ben yüklemediğim halde neden böyle bir şey olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 87 1 Mart 2025 #2 Crack oyun indirdiğin için olabilir, bana da Rise of kingdoms inmişti böyle.
Haliscan16 Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 Vınnnn dedi: Crack oyun indirdiğin için olabilir, bana da Rise of kingdoms inmişti böyle. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey indirmedim
Vınnnn dedi: Crack oyun indirdiğin için olabilir, bana da Rise of kingdoms inmişti böyle. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey indirmedim
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 Farkında olmadan açılan reklam veya onay ekranına tıklamışsınızdır. Kendi kendine yüklenmesi imkansız. Bana da oluyor bazen. Bir de özellikle onay kısmını enter tuşuna entegre ediyorlar. Sen istemesen de yanlışlıkla onay veriyorsun.
Farkında olmadan açılan reklam veya onay ekranına tıklamışsınızdır. Kendi kendine yüklenmesi imkansız. Bana da oluyor bazen. Bir de özellikle onay kısmını enter tuşuna entegre ediyorlar. Sen istemesen de yanlışlıkla onay veriyorsun.