Kal El Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Yani gayet guzel bir sabah bilgisayarimi açıp oyun oynicaktım ama bilgisayarımın hem ekranı gelmedi hem de klavye farem çalışmamaya basladı. Klavye ve faremi baska bir laptopta denedim ve sorunsuz çalışıyorlar. Anakartta mı sıkıntı var?
Yani gayet guzel bir sabah bilgisayarimi açıp oyun oynicaktım ama bilgisayarımın hem ekranı gelmedi hem de klavye farem çalışmamaya basladı. Klavye ve faremi baska bir laptopta denedim ve sorunsuz çalışıyorlar. Anakartta mı sıkıntı var?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 8 Temmuz 2022 #2 Ekran kartında da sorun olabilir. Artı 1 Eksi
T Teknoloji dostu08 Attopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 Bilgisayarınızın tüm kablolarını çıkartıp tekrar takın. Artı 0 Eksi
KS KS Kal El Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #4 xanax32 dedi: Ekran kartında da sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani ekran karti sapa saglam çalışıyor ışıkları fanları dönüyor Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Ekran kartında da sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani ekran karti sapa saglam çalışıyor ışıkları fanları dönüyor