A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 400 watt PSU var az önce işlemci fanı taktım. Bu yüzden anakartı çıkartmam gerekti. Sonra elime şu üstüne basınca kırmızı ışık yanan tornavidadan var. Akım aldıklarında yandıkları için kasaya tuttuğumda ışık yanıyordu. Sizce kaçak olabilir mi? Varsa ne yapmalı?
400 watt PSU var az önce işlemci fanı taktım. Bu yüzden anakartı çıkartmam gerekti. Sonra elime şu üstüne basınca kırmızı ışık yanan tornavidadan var. Akım aldıklarında yandıkları için kasaya tuttuğumda ışık yanıyordu. Sizce kaçak olabilir mi? Varsa ne yapmalı?
R revcomrade Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2023 #2 Olabilir dikkat et, benim eski kasaya dokununca çarpıyordu elektrik.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 Hocam şimdi buldum kaçağı monitörün kablosu yapıyormuş. Kabloyu çıkarttım elektrik akımı kesildi.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 4 Şubat 2023 #4 Topraklı priz kullandığınızdan emin olun.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #5 Ne yapabilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.378 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Şubat 2023 #6 Monitörün fişini çevirip takın. Olmazsa, kasanın fişini çevirip takın. Evde toprak hattı var mı, bilen birine sorun. Kontrol kalemini kasanın boyasız bölümüne değdirin. Işık yanmıyorsa tamamdır.
Monitörün fişini çevirip takın. Olmazsa, kasanın fişini çevirip takın. Evde toprak hattı var mı, bilen birine sorun. Kontrol kalemini kasanın boyasız bölümüne değdirin. Işık yanmıyorsa tamamdır.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #7 turko35408 dedi: Monitörün fişini çevirip takın. Olmazsa, kasanın fişini çevirip takın. Evde toprak hattı var mı, bilen birine sorun. Kontrol kalemini kasanın boyasız bölümüne değdirin. Işık yanmıyorsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama virus var galiba bilgisayarda. Conhost.exe diye bir şey çalışıyor ve kapanmıyor
turko35408 dedi: Monitörün fişini çevirip takın. Olmazsa, kasanın fişini çevirip takın. Evde toprak hattı var mı, bilen birine sorun. Kontrol kalemini kasanın boyasız bölümüne değdirin. Işık yanmıyorsa tamamdır. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama virus var galiba bilgisayarda. Conhost.exe diye bir şey çalışıyor ve kapanmıyor
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.378 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Şubat 2023 #8 Bununla sistemi taratın: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
Bununla sistemi taratın: Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #9 Hocam virus drilmiş