Bilgisayarda farklı internet bağlantılarını aynı anda kullanmak mümkün mü?

fleizy00

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bir sorum var. Bilgisayara aynı anda hem Wi-Fi üzerinden ev internetini hem de USB bağlantısı ile telefon internetini bağlarsam bu iki bağlantıyı farklı uygulamalar için ayrı ayrı kullanabilir miyim? Örneğin, oyunlar için telefon internetini, diğer işler için ise ev internetini kullanmak istiyorum.
Bunu sormamın sebebi, Bluetooth kulaklığım ile Wi-Fi internetimin 2.4GHz bandında çakışma yaşaması. Böyle bir şey mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar, bir sorum var. Bilgisayara aynı anda hem Wi-Fi üzerinden ev internetini hem de USB bağlantısı ile telefon internetini bağlarsam bu iki bağlantıyı farklı uygulamalar için ayrı ayrı kullanabilir miyim? Örneğin, oyunlar için telefon internetini, diğer işler için ise ev internetini kullanmak istiyorum.
Bunu sormamın sebebi, Bluetooth kulaklığım ile Wi-Fi internetimin 2.4GHz bandında çakışma yaşaması. Böyle bir şey mümkün mü?

Başlıktaki sorunun cevabı evet ama içerikte anlattığınız konunun hayır.

Yani farklı birden çok internet kaynağını bilgisayarınızda birleştirebiliyorsunuz ama sonuçta tek internetiniz olmuş oluyor.

Ama farklı iki ağa farklı uygulamalar atamak olabiliyorsa da baya karmaşık işlemler sonucunda olabilir diye "tahmin ediyorum."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı