Bilgisayarda fazla ses gelmesi

Kartex

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Hem kablolu hem kablosuz olan kulak üstü kulaklığımı bilgisayarda kullanırken %300 daha fazla ses duyuyorum, sebebi sizce ne olabilir?
Laptop da ses %35 iken kulaklarımı titretiyor fakat telefonda ise %90 da falan anca titretiyor.
Kulaklık;

F/P olarak çok iyi bir kulaklık ama merak ettim. Ayrıca ürünün yorumunda ki kötü yorumların hepsi palavra 1 yıldır kullanıyorum kulaklığı.

Ses kaynağının farklılaşması. Her ses kaynağı aynı kalitede, aynı yükseklikte ses vermez. Hepsi farklı şekillerde ayarlanır.

Ses kaynağının farklılaşması. Her ses kaynağı aynı kalitede, aynı yükseklikte ses vermez. Hepsi farklı şekillerde ayarlanır.
Yani iphone 14 Pro max ile note 8 pro arasında kulaklık farkı bile var. Doğru mu anladım?

@Kartex Hele ki o kadar fiyat farkından bahsediyorsak tabii ki var. Tabii ki kablosuzlarda daha fazla bir fark olur ama yine de kablolu kulaklıklarda da olur. Kalite anlamında da fark olur, sesin renginde de farklılık olur. Her kaynak aynı kalitede ve aynı renk istenerek üretilmez. Bazıları daha derin, bazıları daha tiz odaklı olabilir.

Düzenleme: Ama şu da bir gerçek ki söylediğiniz Apple modelinde kulaklık girişi yok ve ses ancak şarj girişinden alınabiliyor. Bu sebeple yaptığımız karşılaştırmayı kulaklık girişi olan yüksek seviye bir telefon kullanarak yapmanız daha iyi olur. Şarj girişi sesleri kulaklık girişi kadar iyi veremeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…