Çözüldü Bilgisayarda FPS düşmeye başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErschanQuerry

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarım gayet normaldi Valorant'ta 200 270 FPS alırken bu gün 90'ı zor geçiyor bilgisayarım daha 7 aylık. Sıfır alındı İtopya'dan. O günün akşamında BIOS'ta bir şey gözüme çarptı 'Smart fan 5' bunun anakartımın bir özelliğini biliyordum girdim ve bir şeye dokunmadım ama size oradan fotoğraf koyuyorum. Yanlış bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler fakat bu sorunum bir günde gerçekleşti. Neden olduğuna dair bir anlam veremedim format atsam veya BIOS sürümünü düşürüp yeniden F50 yapsam düzelme şansı var mıdır?

Eğer BIOS menüsünden herhangi bir ayar değiştirdiyseniz ve hangi ayarı değiştirdiğinize dair fikriniz yok ise kullandığınız Gigabyte BIOS'unda en sağ üstte kaydet ve çık (Save and exit) kısmına gelip en alttan BIOS ayarlarını sıfırlayabilirsiniz 1 saniyelik bir işlem ardından tekrar ilk menüye gelip RAM'leri profile 1'e alınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…