Ciceroo Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba, Bilgisayarda görev yöneticisinde msedge_proxy dosyası Netflix simgeli virüs mü acaba malewarebytes bir şey bulamadı? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024
Merhaba, Bilgisayarda görev yöneticisinde msedge_proxy dosyası Netflix simgeli virüs mü acaba malewarebytes bir şey bulamadı? Yardımlarınızı bekliyorum.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 1 Eylül 2024 #2 Ciceroo dedi: Merhaba, Bilgisayarda görev yöneticisinde msedge_proxy dosyası Netflix simgeli virüs mü acaba malewarebytes bir şey bulamadı? Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2299852 Genişletmek için tıkla... Bu dosya Microsoft Edge'in bir parçası ama Netflix simleli bu yüzden virüs olabilir kaspersky ile tarama yapın.
Ciceroo dedi: Merhaba, Bilgisayarda görev yöneticisinde msedge_proxy dosyası Netflix simgeli virüs mü acaba malewarebytes bir şey bulamadı? Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 2299852 Genişletmek için tıkla... Bu dosya Microsoft Edge'in bir parçası ama Netflix simleli bu yüzden virüs olabilir kaspersky ile tarama yapın.
Ciceroo Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 denedim ama bulmadı uchiha249 dedi: Bu dosya Microsoft Edge'in bir parçası ama Netflix simleli bu yüzden virüs olabilir kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... uchiha249 dedi: Bu dosya Microsoft Edge'in bir parçası ama Netflix simleli bu yüzden virüs olabilir kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla...
denedim ama bulmadı uchiha249 dedi: Bu dosya Microsoft Edge'in bir parçası ama Netflix simleli bu yüzden virüs olabilir kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... uchiha249 dedi: Bu dosya Microsoft Edge'in bir parçası ama Netflix simleli bu yüzden virüs olabilir kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla...
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 1 Eylül 2024 #4 Ciceroo dedi: denedim ama bulmadı Genişletmek için tıkla... Ozaman sorun yoktur ama yinede bir bilgisayarcıyla iletişime geçebilirsin biraz anormal bir durum çünkü.
Ciceroo dedi: denedim ama bulmadı Genişletmek için tıkla... Ozaman sorun yoktur ama yinede bir bilgisayarcıyla iletişime geçebilirsin biraz anormal bir durum çünkü.
Ciceroo Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 uchiha249 dedi: Ozaman sorun yoktur ama yinede bir bilgisayarcıyla iletişime geçebilirsin biraz anormal bir durum çünkü. Genişletmek için tıkla... eyw yardım için
uchiha249 dedi: Ozaman sorun yoktur ama yinede bir bilgisayarcıyla iletişime geçebilirsin biraz anormal bir durum çünkü. Genişletmek için tıkla... eyw yardım için