Bilgisayarda görünen Çin dilindeki dosyalar nedir?

Daha fazla  
Merhaba! Bilgisayarım çok ısınmaya başlamıştı ve düşük performans veriyordu. Virüs taraması yaptım altta gördüğünüz gibi Çince şeyler çıktı. Sistem dediği için silmek istemedim. Bunlar virüs müdür?

Windows Güvenliği 14.06.2024 19_22_01.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba! Bilgisayarım çok ısınmaya başlamıştı ve düşük performans veriyordu. Virüs taraması yaptım altta gördüğünüz gibi Çince şeyler çıktı. Sistem dediği için silmek istemedim. Bunlar virüs müdür?

Eki Görüntüle 2222377

Kadın mutfak falan saçma sapan şeyler yazıyor orada. Malwarebytes ile taratın. Reklam veya PUP gibime geldi ama malware olabilir.

Merhaba maç izliyordum bakamadım çok üzgünüm. İlk önce KVRT ile taradım hiçbir şey çıkmadı sonra malvarebytesa geçtim ve 28-30 tane aynı malvaredan buldum evet virüs çıktı ama Çinli dosyalarla alakalı hiçbir şey çıkmadı.

Dosyalara tekrar baktım. Hala oradalar bir araştırma daha yapmayı düşünüyorum.

Merhaba maç izliyordum bakamadım çok üzgünüm. İlk önce KVRT ile taradım hiçbir şey çıkmadı sonra malvarebytesa geçtim ve 28-30 tane aynı malvaredan buldum evet virüs çıktı ama Çinli dosyalarla alakalı hiçbir şey çıkmadı.

Söylemeyi unuttum herhalde şimdi aklıma geldi normalde 4 dosya vardı birini düşünmeden sildim.

Son düzenleme:

Söylemeyi unuttum herhalde şimdi aklıma geldi normalde 4 dosya vardı birini düşünmeden sildim.

ESET Online Scanner, Norton Power Eraser, BitDefender Free.
Bu 3 yazılım ile tarama yaparsan virüs kökünden kazınacaktır.
3'ü de farklı bambaşka veritabanına sahipler.

Madem silebiliyorsunuz onların konumuna gidip hangi klasörün içinde olduğuna da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı