Çözüldü Bilgisayarda görüntü bir anda gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Ekran kartı
MSI RTX 3050 6 GB
İşlemci
i3 12000F
İyi sosyaller. Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtıktan sonra ekran gitti ve geri geldi sonra yeniden açıldığında şöyle bir bildirim geldi.

Sizce ekran kartında bir sorun var mıdır?

Not ben dün GoodbyeDPI kullanırken de bir an ekran gitmişti ve ayrıca mavi ışık fitresi de kaybolmuştu. Arkadaşım kanka ekran kartın bozulmuş gel sana yeni bir tane alalım dedi. Ben pek inanmadım sizce doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrardan yükler misiniz? Eğer yine olursa ya Windows'tan kaynaklı bir hata ya da arkadaşınızın dediği gibi ekran kartınız bozulmuştur.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrardan yükler misiniz? Eğer yine olursa ya Windows'tan kaynaklı bir hata ya da arkadaşınızın dediği gibi ekran kartınız bozulmuştur.

Çözüm

Hocam onu yaptım da şunu demem gerek arkadaşın babası bilgisayar tamircisi ve benim ekran kartına bayağı bir göz koyuyordu ha bir de 3050 mi ona vermemi istiyor sizce ekran kartıma çökmek mi istiyor ayrıca yine yaptğımda bu sefer sorun yaşanmadı.

O konuda yorum yapamam hocam ama herşey mümkün. Sürücünüz güncel mi?

Benim de bilgisayarım böyle hocam, tekrarlarsa Afterburner kullanarak GPU değerlerini %5 kadar düşürür müsünüz? Eğer olmazsa ben sorumlu değilim.
hocam zaten sorunu çözdüm bildirimdende anlaşılacağı üzere bu bir yazılım hatası benim merak etiğim yer donanımsal bir arızaydı çok şükür düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…