Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.808 Makaleler 3 Çözümler 10 13 Mayıs 2020 #11 yakupinan38 dedi: bu konuda size katılıyorum.. psu dan ses gelmesi de çok rahatsız edici.iade etsemmi acaba ama artık iade edemem sanırım Genişletmek için tıkla... 2 hafta süre var iade için. Ben letgo aracılıyla satılığa çıkardım ilk fırsatta elden çıkartacağım. Son düzenleme: 13 Mayıs 2020
yakupinan38 dedi: bu konuda size katılıyorum.. psu dan ses gelmesi de çok rahatsız edici.iade etsemmi acaba ama artık iade edemem sanırım Genişletmek için tıkla... 2 hafta süre var iade için. Ben letgo aracılıyla satılığa çıkardım ilk fırsatta elden çıkartacağım.
yakupinan38 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 27 13 Mayıs 2020 #12 yakupinan38 dedi: bu konuda size katılıyorum.. psu dan ses gelmesi de çok rahatsız edici.iade etsemmi acaba ama artık iade edemem sanırım [/QUO Genişletmek için tıkla... Dead Internet Theory dedi: 2 hafta süre var iade için. Ben letgo aracılıyla satılığa çıkardım ilk fırsatta elden çıkartacağım. Genişletmek için tıkla... bu zamanda zor ama en iyisi bu sanırım
yakupinan38 dedi: bu konuda size katılıyorum.. psu dan ses gelmesi de çok rahatsız edici.iade etsemmi acaba ama artık iade edemem sanırım [/QUO Genişletmek için tıkla... Dead Internet Theory dedi: 2 hafta süre var iade için. Ben letgo aracılıyla satılığa çıkardım ilk fırsatta elden çıkartacağım. Genişletmek için tıkla... bu zamanda zor ama en iyisi bu sanırım