lll. Tusuf. llll Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 29 23 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar 120 GB bir SSD var ve yanında 1 TB hardisk bu bilgisayara girdiğimde sadece SSD gözüküyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2019
Arkadaşlar 120 GB bir SSD var ve yanında 1 TB hardisk bu bilgisayara girdiğimde sadece SSD gözüküyor. Yardım eder misiniz?
O onurcavus111 Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #2 lll. Tusuf. llll dedi: Arkadaşlar 120 GB bir SSD var ve yanında 1 TB hardisk bu bilgisayara girdiğimde sadece SSD gözüküyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... bu video işinize yarayabilir ben bu şekilde çözmüştüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lll. Tusuf. llll dedi: Arkadaşlar 120 GB bir SSD var ve yanında 1 TB hardisk bu bilgisayara girdiğimde sadece SSD gözüküyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... bu video işinize yarayabilir ben bu şekilde çözmüştüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lll. Tusuf. llll Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 29 23 Ocak 2019 #3 onurcavus111 dedi: bu video işinize yarayabilir ben bu şekilde çözmüştüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü
onurcavus111 dedi: bu video işinize yarayabilir ben bu şekilde çözmüştüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü