Bilgisayarda hicbir mikrofon çalışmıyor

eg4141

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, eskiden kullandığım kulaklığım gayet güzel bir şekilde mikrofonu çalışıyordu ama bir gün çalışmamaya başladı, ben de zaten eskidiği için yeni bir kulaklık satın aldım. Fakat aynı sorun bu kulaklıkta da var. Mikrofon çalışmıyor ama kulaklıktan ses geliyor, elimden gelen her şeyi denedim. Drive yükledim, ayarları kontrol ettim, gizliliği kontrol ettim Denetim Masası'ndan sesi açtım ama hala çalışmıyor, 1 tık ses bile gelmiyor. Eğer hiçbir şey olmazsa bilgisayarı tamire vereceğim.

Merhaba, eskiden kullandığım kulaklığım gayet güzel bir şekilde mikrofonu çalışıyordu ama bir gün çalışmamaya başladı, ben de zaten eskidiği için yeni bir kulaklık satın aldım. Fakat aynı sorun bu kulaklıkta da var. Mikrofon çalışmıyor ama kulaklıktan ses geliyor, elimden gelen her şeyi denedim. Drive yükledim, ayarları kontrol ettim, gizliliği kontrol ettim Denetim Masası'ndan sesi açtım ama hala çalışmıyor, 1 tık ses bile gelmiyor. Eğer hiçbir şey olmazsa bilgisayarı tamire vereceğim.

Ön taraftaki girişe mi takılı arkadakine mi?

Kulaklık jackını pembe jack girişine taktığına emin misin?
Bunu yaptığımda bilgisardan hiçbir şekilde ses gelmiyor bende karışımı kullanıyorum

Aygıt Yöneticisi'nden ya da Realtek Audio panelinden bir bakın hocam, bilgisayarınız mikrofonu görüyor mu?

Görüyor sorun gider dediğimde sorun bulunamadı diyor ama mikrofon hala çalışmıyor.

Ön taraftaki girişe mi takılı arkadakine mi?

Bilgisayarım dizüstü ve sağında tek bir giriş var oraya takılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı