ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 7 Mayıs 2021 #1 Birdenbire mikrofonum ve hoparlörüm gözükmemeye başladı onun yerine voice Meeter'ın aygıtları gözüküyor ve şu an hiçbir şekilde ne hoparlörden ses alabiliyorum ne de mikrofondan ses verebiliyorum. Bu durumu nasıl çözerim?
Birdenbire mikrofonum ve hoparlörüm gözükmemeye başladı onun yerine voice Meeter'ın aygıtları gözüküyor ve şu an hiçbir şekilde ne hoparlörden ses alabiliyorum ne de mikrofondan ses verebiliyorum. Bu durumu nasıl çözerim?
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 7 Mayıs 2021 #2 Voice meeter ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp bir bakın ses geliyor mu diye. Onun haricinde ses sürücülerinizi kontrol edin.
Voice meeter ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp bir bakın ses geliyor mu diye. Onun haricinde ses sürücülerinizi kontrol edin.
ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 7 Mayıs 2021 #3 SOKAK_SANATI dedi: Voice meeter ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp bir bakın ses geliyor mu diye. Onun haricinde ses sürücülerinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunu sayenizde çözdüm.
SOKAK_SANATI dedi: Voice meeter ı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp bir bakın ses geliyor mu diye. Onun haricinde ses sürücülerinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunu sayenizde çözdüm.