C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Ağustos 2023 #11 XelanDi dedi: Android emülatörlerde tuşlar ayarlanabiliyor kanka. Genişletmek için tıkla... Kanka biliyorum da ben başka bir şey deneyeceğim sadece mümkün mü diye merak ettim
XelanDi dedi: Android emülatörlerde tuşlar ayarlanabiliyor kanka. Genişletmek için tıkla... Kanka biliyorum da ben başka bir şey deneyeceğim sadece mümkün mü diye merak ettim
XelanDi Centipat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #12 Cicenes35 dedi: Kanka biliyorum da ben başka bir şey deneyeceğim sadece mümkün mü diye merak etmek istedim. Genişletmek için tıkla... Mümkün olsa bile çok zor olur oynaması. Belki bunu sağlayan bir program vardır ya da gelecekte çıkar.
Cicenes35 dedi: Kanka biliyorum da ben başka bir şey deneyeceğim sadece mümkün mü diye merak etmek istedim. Genişletmek için tıkla... Mümkün olsa bile çok zor olur oynaması. Belki bunu sağlayan bir program vardır ya da gelecekte çıkar.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Ağustos 2023 #13 Sağ olun dostlar yardımlar için.
XelanDi Centipat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #14 Cicenes35 dedi: Sağ olun dostlar yardımlar için. Genişletmek için tıkla... Önemli değil