Kayra008 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Merhaba bugün kalktığımda indirilenlerin dosyasının silinip yerine belgeler dosyasının geçtiğini gördüm, ne yapmam lazım?
Merhaba bugün kalktığımda indirilenlerin dosyasının silinip yerine belgeler dosyasının geçtiğini gördüm, ne yapmam lazım?
Çözüm Akira.exe 27 Ocak 2025 Kayra008 dedi: Hocam kendim bir dosya yaptım bu indirilenler yerine geçer değil mi bir de bu dosyanın ismini nasıl indirilenler yaparım. Genişletmek için tıkla... Downloads klasörünü siz mi oluşturdunuz?
Kayra008 dedi: Hocam kendim bir dosya yaptım bu indirilenler yerine geçer değil mi bir de bu dosyanın ismini nasıl indirilenler yaparım. Genişletmek için tıkla... Downloads klasörünü siz mi oluşturdunuz?
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 27 Ocak 2025 #2 Kayra008 dedi: Merhaba bugün kalktığımda indirilenlerin dosyasının silinip yerine belgeler dosyasının geçtiğini gördüm, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Kayra008 dedi: Merhaba bugün kalktığımda indirilenlerin dosyasının silinip yerine belgeler dosyasının geçtiğini gördüm, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.367 Çözümler 72 27 Ocak 2025 #3 C:\Kullanıcılar\<bilgisayar adı>\İndirilenler Bu yol'a gidip ekran görüntüsü atar mısın ? Artı 0 Eksi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.940 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 Belgelerim klasöründe indirilenler yok mu? Artı 0 Eksi
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.749 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 Win+R bas açılan kutucuğa şunu yapıştır bakalım. Kod:Panoya kopyala %userprofile%\Downloads Artı 0 Eksi
KS KS Kayra008 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #6 Akira.exe dedi: C:\Kullanıcılar\<bilgisayar adı>\indirilenler Bu Yol'a gidip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam kendim bir dosya yaptım bu indirilenler yerine geçer değil mi bir de bu dosyanın ismini nasıl indirilenler yaparım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-27 134512.png 40,5 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: C:\Kullanıcılar\<bilgisayar adı>\indirilenler Bu Yol'a gidip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam kendim bir dosya yaptım bu indirilenler yerine geçer değil mi bir de bu dosyanın ismini nasıl indirilenler yaparım.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.367 Çözümler 72 27 Ocak 2025 #7 Kayra008 dedi: Hocam kendim bir dosya yaptım bu indirilenler yerine geçer değil mi bir de bu dosyanın ismini nasıl indirilenler yaparım. Genişletmek için tıkla... Downloads klasörünü siz mi oluşturdunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Kayra008 dedi: Hocam kendim bir dosya yaptım bu indirilenler yerine geçer değil mi bir de bu dosyanın ismini nasıl indirilenler yaparım. Genişletmek için tıkla... Downloads klasörünü siz mi oluşturdunuz?
KS KS Kayra008 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #8 Akira.exe dedi: Downloads klasörünü siz mi oluşturdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet not defterinden. Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Downloads klasörünü siz mi oluşturdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet not defterinden.