Bilgisayarda indirme yaparken internet çöküyor

spiritual

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Türk Telekom sağlayıcısından internete sahibim. Normalde indirme hızım 1.6 MB/s civarında, telefon veya diğer cihazlarda bir şey indirirken hiçbir sorun olmuyor. Ancak bilgisayarda bant genişliğini 1 MB/s'ye sınırlasam bile internet, sanki yokmuş gibi yavaşlıyor ve hiçbir siteyi vs. açamıyorum. Bu laptopu yeni aldım. Ayrıca modemi de yeni aldım. Ancak sorunun modemde ya da internette olduğunu düşünmüyorum, dediğim gibi diğer cihazlarımda sorun olmuyor. Eski laptopumda da böyle bir sorun olmuyordu. Kısacası bant genişliğini sınırlama vb. internette erişilebilecek yöntemlerin çoğunu denedim fakat eksik bir şeyler yaptım sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kankam büyük ihtimal sağlayıcı olan indirdin web site internetinden güçlü bir hız çekiyor bunu limitleyebilirsin internetin düşük güçte ise? Tavsiyem modem ayarlarında hız limitleme varsa koyabilirsin fiberse modeminle Ethernet ile iletişim kurum indermeni tavsiye ederim bol şans.

Ayarlarlar>Windows Update kısmından güncellemeleri 7 günlüğüne duraklattım ve 2-3 aydır yaşadığım sorun garip bir şekilde çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı