T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Bilgisayardan Instagram'a girmiştim. Bir kere çıkış yaptığım halde PP gözüküyor ve ona tıklayınca otomatik giriş yapıyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Bilgisayardan Instagram'a girmiştim. Bir kere çıkış yaptığım halde PP gözüküyor ve ona tıklayınca otomatik giriş yapıyor ne yapmalıyım?
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 'Giriş bilgilerimi hatırla' seçeneği var mıydı varsa işaretli miydi?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 11 Aralık 2020 #3 CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın.
CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 Ayarlar -otomatik doldur- şifreler- Instagram kaldır. Alikaplan801 dedi: CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Gerek yok buna.
Ayarlar -otomatik doldur- şifreler- Instagram kaldır. Alikaplan801 dedi: CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Gerek yok buna.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #5 Alikaplan801 dedi: CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
Alikaplan801 dedi: CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #6 Takaly dedi: Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Benim yazdığımı tercih edin diğer türlü tüm şifreler gider.
Takaly dedi: Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Benim yazdığımı tercih edin diğer türlü tüm şifreler gider.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #7 Zcherby dedi: Benim yazdığımı tercih edin diğer türlü tüm şifreler gider. Genişletmek için tıkla... Orada hiç şifre yok ama Alikaplan801 dedi: CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Saol oldu artık girerken sifre istiyor.
Zcherby dedi: Benim yazdığımı tercih edin diğer türlü tüm şifreler gider. Genişletmek için tıkla... Orada hiç şifre yok ama Alikaplan801 dedi: CTRL + H tuşuna basın. Karşınıza gelecek olan ekranda yer alan 'Tarama verilerini temizle' kısmına tıklayın. 'Her zaman' seçeneğini seçin ve tüm kutuları işaretleyin. 'Temizle' butonuna tıklayın. Bundan sonra Instagram'a Gizli Mod ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Saol oldu artık girerken sifre istiyor.