Y YusYuss Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Sorum üsttedir hocam. Siteden girmiyorum bilgisayar uygulamasından giriyorum.
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #2 YusYuss dedi: Sorum üsttedir hocam. Siteden girmiyorum bilgisayar uygulamasından giriyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtla yapınca açılıyordu düzeltmedilerse.
YusYuss dedi: Sorum üsttedir hocam. Siteden girmiyorum bilgisayar uygulamasından giriyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtla yapınca açılıyordu düzeltmedilerse.
Y YusYuss Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 hus3yin46 dedi: Yanıtla yapınca açılıyordu düzeltmedilerse. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #4 YusYuss dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Attığı mesajı cevaplayın gözüküyordu resim. Ama bazen oluyor bazen olmuyor ben hep yapıyordum .
YusYuss dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Attığı mesajı cevaplayın gözüküyordu resim. Ama bazen oluyor bazen olmuyor ben hep yapıyordum .