D draqa Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 190 24 Ocak 2024 #1 Telefondan Speedtest yaptım 40 download geliyor. Bilgisayarda yaptım 0.9 download. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Telefondan Speedtest yaptım 40 download geliyor. Bilgisayarda yaptım 0.9 download. Neden kaynaklanıyor olabilir?
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 24 Ocak 2024 #2 draqa dedi: Telefondan Speedtest yaptım 40 download geliyor. Bilgisayarda yaptım 0.9 download. Neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... WiFi Kart yada ethernet kullanıyorsanız sürücüsünü yüklediniz mi Ethernet kullanıyorsanız kablo değiştirip deneyin.
draqa dedi: Telefondan Speedtest yaptım 40 download geliyor. Bilgisayarda yaptım 0.9 download. Neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... WiFi Kart yada ethernet kullanıyorsanız sürücüsünü yüklediniz mi Ethernet kullanıyorsanız kablo değiştirip deneyin.
D draqa Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 190 24 Ocak 2024 #3 726124 dedi: WiFi Kart yada ethernet kullanıyorsanız sürücüsünü yüklediniz mi Ethernet kullanıyorsanız kablo değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar kablosuz bağlantı. Telefon da aynı şekilde. Ama pcde 1 download gelip 10 upload gelmesi çok garip.
726124 dedi: WiFi Kart yada ethernet kullanıyorsanız sürücüsünü yüklediniz mi Ethernet kullanıyorsanız kablo değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar kablosuz bağlantı. Telefon da aynı şekilde. Ama pcde 1 download gelip 10 upload gelmesi çok garip.
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 24 Ocak 2024 #4 draqa dedi: Dizüstü bilgisayar kablosuz bağlantı. Telefon da aynı şekilde. Ama pcde 1 download gelip 10 upload gelmesi çok garip. Genişletmek için tıkla... Laptop marka modelini aratıp kendi sitesinden WiFi sürücüsü indirip deneyin hocam.
draqa dedi: Dizüstü bilgisayar kablosuz bağlantı. Telefon da aynı şekilde. Ama pcde 1 download gelip 10 upload gelmesi çok garip. Genişletmek için tıkla... Laptop marka modelini aratıp kendi sitesinden WiFi sürücüsü indirip deneyin hocam.
D draqa Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 190 24 Ocak 2024 #5 726124 dedi: Laptop marka modelini aratıp kendi sitesinden WiFi sürücüsü indirip deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Wlan driverini da yükledim ama değişen birşey yok. draqa dedi: Wlan driverini da yükledim ama değişen birşey yok. Genişletmek için tıkla... Bluetooth dan kaynaklanıyormuş nedenini bilen var mı ? Bluetooth kapatınca 50 download 20 uploada çıktı. Kulaklığı da kullanmak istiyorum. draqa dedi: Wlan driverini da yükledim ama değişen birşey yok. Genişletmek için tıkla... Bluetooth dan kaynaklanıyormuş nedenini bilen var mı ? Bluetooth kapatınca 50 download 20 uploada çıktı. Kulaklığı da kullanmak istiyorum. Son düzenleme: 24 Ocak 2024
726124 dedi: Laptop marka modelini aratıp kendi sitesinden WiFi sürücüsü indirip deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Wlan driverini da yükledim ama değişen birşey yok. draqa dedi: Wlan driverini da yükledim ama değişen birşey yok. Genişletmek için tıkla... Bluetooth dan kaynaklanıyormuş nedenini bilen var mı ? Bluetooth kapatınca 50 download 20 uploada çıktı. Kulaklığı da kullanmak istiyorum. draqa dedi: Wlan driverini da yükledim ama değişen birşey yok. Genişletmek için tıkla... Bluetooth dan kaynaklanıyormuş nedenini bilen var mı ? Bluetooth kapatınca 50 download 20 uploada çıktı. Kulaklığı da kullanmak istiyorum.