Çözüldü Bilgisayarda internet hız sınırlayıcısı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenKr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese, internetimin değerlerini koyduğum fotoğrafta da görebilirsiniz. İnternetimin verileri böyleyken sizce de gerçekten Steam'deki indirme hızı düşük değil mi? Attığım fotoğrafta 29 küsur dü galiba. Birkaç dakika bu şekilde duruyor sonra 5-6MB'ye düşüyor indirme hızı. Gerçekten bir gariplik olduğu aşikar. Bilgisayarda hız sınırlayıcı vs var mı bilmiyorum. Hız sınırlayıcısı diye bir şey var mı onu da bilmiyorum. Bu internet indirme hızlarında doğruluğundan emin olmamakla birlikte galiba ne kadar Mbps hız alıyorsan onun 1/7 oranında indirme hızı olarak görüyorduk diye bir şey biliyorum. Öyle olsa bile aldığım Mbps değerine karşılık olarak 1/7 oranı 120-130 MB'ye denk geliyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• dgfdsf.jpg
    dgfdsf.jpg
    226,7 KB · Görüntüleme: 345
  • 1683624892813.png
    1683624892813.png
    172,9 KB · Görüntüleme: 316
Çözüm
HDD'nin hızı internet hızına yetişemiyor, darboğaz yapıyor muhtemelen. M.2'ye kurmayı dener misiniz?
HDD'nin hızı internet hızına yetişemiyor, darboğaz yapıyor muhtemelen. M.2'ye kurmayı dener misiniz?

Çözüm
Diskin yazma hızı nedir?

Ona nereden bakıcağımı bilmiyorum açıkçası.

Tamam deneyeyim hemen.

Evet söylediğiniz doğru sanırsam. SSD'ye kurmaya çalıştığım zaman indirme hızını 45-46MB hatta 63'lere bile çıktı arasında olduğunu gördüm. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı