Funny_Valentine Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 83 Yer dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar aynı odada telefonumun verdiği değer 100Mbps iken bilgisayarda 50 Mbps alıyorum bunun nedeni nedir nasıl çözerim?
Arkadaşlar aynı odada telefonumun verdiği değer 100Mbps iken bilgisayarda 50 Mbps alıyorum bunun nedeni nedir nasıl çözerim?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 4 Ocak 2023 #2 Bilgisayarınıza ethernet kablosu takılı mı?
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #3 Funny_Valentine dedi: Arkadaşlar aynı odada telefonumun verdiği değer 100Mbps iken bilgisayarda 50 Mbps alıyorum bunun nedeni nedir nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı neyle sağlıyorsunuz?
Funny_Valentine dedi: Arkadaşlar aynı odada telefonumun verdiği değer 100Mbps iken bilgisayarda 50 Mbps alıyorum bunun nedeni nedir nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı neyle sağlıyorsunuz?
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 Hocam Ethernet ve Wi-Fi kartını resmi web siteden güncel olanını kurunuz çözülebilir.
Funny_Valentine Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 83 Yer dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #5 ErenY dedi: Bilgisayarınıza Ethernet kablosu takılı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Wi-Fi ile bağlandım. SpiderMan64 dedi: Hocam Ethernet ve Wi-Fi kartını resmi web siteden güncel olanını kurunuz çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deneyeceğim rr1907 dedi: Bağlantıyı neyle sağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile hocam.
ErenY dedi: Bilgisayarınıza Ethernet kablosu takılı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Wi-Fi ile bağlandım. SpiderMan64 dedi: Hocam Ethernet ve Wi-Fi kartını resmi web siteden güncel olanını kurunuz çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deneyeceğim rr1907 dedi: Bağlantıyı neyle sağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile hocam.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 4 Ocak 2023 #6 Funny_Valentine dedi: Hayır hocam Wi-Fi ile bağlandım. Tamam hocam deneyeceğim Wi-Fi ile hocam. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu takmanız lazım.
Funny_Valentine dedi: Hayır hocam Wi-Fi ile bağlandım. Tamam hocam deneyeceğim Wi-Fi ile hocam. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu takmanız lazım.
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #7 Funny_Valentine dedi: Hayır hocam Wi-Fi ile bağlandım. Tamam hocam deneyeceğim Wi-Fi ile hocam. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile yapılan bağlantılar pek sağlıklı olmayabiliyor. Hele ki modeme olan mesafe epey uzaksa hız daha da düşebiliyor. En iyisi Ethernet kablosuyla bağlantı kurmak.
Funny_Valentine dedi: Hayır hocam Wi-Fi ile bağlandım. Tamam hocam deneyeceğim Wi-Fi ile hocam. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile yapılan bağlantılar pek sağlıklı olmayabiliyor. Hele ki modeme olan mesafe epey uzaksa hız daha da düşebiliyor. En iyisi Ethernet kablosuyla bağlantı kurmak.