I ImPc Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Telefonda internete bağlıyken hiçbir sorun yaşamıyorum fakat bilgisayardan kablolu bağlanmama rağmen YouTube bile girmiyor. Giriyorsa bile çok geç giriyor.
Telefonda internete bağlıyken hiçbir sorun yaşamıyorum fakat bilgisayardan kablolu bağlanmama rağmen YouTube bile girmiyor. Giriyorsa bile çok geç giriyor.
Sucuklu Tost Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #2 Abi o büyük ihtimalle MAC adresi veya telefonun parçalarında sıkıntı vardır. Abdullah Kasım CAN dedi: Abi o büyük ihtimalle MAC adresi veya telefonun parçalarında sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Bu arada geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Abi o büyük ihtimalle MAC adresi veya telefonun parçalarında sıkıntı vardır. Abdullah Kasım CAN dedi: Abi o büyük ihtimalle MAC adresi veya telefonun parçalarında sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Bu arada geçmiş olsun.
KS KS I ImPc Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 Abdullah Kasım CAN dedi: Abi o büyük ihtimalle MAC adresi veya telefonun parçalarında sıkıntı vardır. Bu arada geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Telefonda sıkıntı yok PC'de belli bir vakitten sonra internete bağlı olmasına rağmen kullanılmıyor yabni YouTube falan giremiyorum. Ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden başlatınca PC'nin tekrar kullanıyorum ve yine belli bir vakitten sonra kullanılmıyor. @Abdullah Kasım CAN Artı 0 Eksi
Abdullah Kasım CAN dedi: Abi o büyük ihtimalle MAC adresi veya telefonun parçalarında sıkıntı vardır. Bu arada geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Telefonda sıkıntı yok PC'de belli bir vakitten sonra internete bağlı olmasına rağmen kullanılmıyor yabni YouTube falan giremiyorum. Ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden başlatınca PC'nin tekrar kullanıyorum ve yine belli bir vakitten sonra kullanılmıyor. @Abdullah Kasım CAN