Bilgisayarda internet kullanılamıyor

yex_emre

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam, yeni PC dizdim ama gerek Windows 10'u kurarken gerekse kurulduktan sonra interneti bağlayamıyorum. Eksik sürücü varsa yükleyemiyorum, güncelleştir diyorum güncelleştiremedik diyor. Ne yapmam gerek anlamadım. Hayır kasada acaba bir kabloyu mu takmayı unuttum diye düşünmeye başladım artık. Ne olur yardım edin.

Sürücüleri
Sürücüleri yüklemek için telefonunun internetini bilgisayara bağlayıp indirebilirsin.

Anakartın nedir?

MSI Z790 Gaming Plus Wi-Fi.

Sürücüleri

Sürücüleri yüklemek için telefonunun internetini bilgisayara bağlayıp indirebilirsin.
Telefonu algılıyor fakat gene internet gözükmüyor

Hocam dediğiniz şeyi açıkçası tam bilmiyorum var mı yok mu? Anakart MSI Z790 Gaming Plus Wi-Fi. Bir de interneti kullanmak için acaba ekstra bir yere kablo takmama gerek var mı acaba?

Bilgisayarda Wi-Fi kartı var mı? Ethernet ile bağlanıp sürücüleri kurmayı deneyin.

Wi-Fi kartın var ancak sürücüler yüklenmemiş. Modem yakınsa Ethernet kablosu ile bağlanıp sürücüleri indir.

Wi-Fi kartın var ancak sürücüler yüklenmemiş. Modem yakınsa Ethernet kablosu ile bağlanıp sürücüleri indir.

Sürücüleri yükleyip nasıl yapacağım? Başka bilgisayardan indirip USB flash bellekle yapabilirim. Ve sürücü linklerini atarsanızda çok makbule geçer. Windows 10 kullanıyorum. Modem yakın değil ama TP-Link'in aletiyle kablolu kullanıyorum.

Son düzenleme:

MSI Z790 GAMING PLUS WIFI, ATX - Intel 13th/12th Gen - 14 Phases, DDR5, PCIe 4.0, 2.5G LAN, Wi-Fi 6E yanlışım yoksa burada sekmeyi biraz aşağıya kaydırıp alttaki kısımdan Wi-Fi ve Bluetooth gibi driverları indirebilirsiniz. Flash ile bilgisayara aktarın ve kurun.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-08 235437.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…