Çözüldü Bilgisayarda internet olmadan WhatsApp'ta mesaj yazmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba.

Telefonumda internet var, bilgisayarımda internet yok.
Telefonumdaki interneti kullanarak bilgisayar klavyesi ile WhatsApp üzerinde mesaj yazmamın mümkünü var mı?

Ya da telefona doğrudan bilgisayar klavyesini bağlamanın mümkünü var mı?

Amacım telefonun ekranında değil.
Bilgisayarın klavyesi ile mesaj yazabilmek.

Bilgisayar Windows 7
Telefone iPhone.

Çözüm
iPhone ayarlardan kişisel erişime girin hemen aşağıda tarif ediyor yapamazsanız yardımcı oluruz.

iOS (iPHONE) Kişisel Erişim Noktası ayarlama​

1. Ayarlar > Hücresel > Kişisel Erişim Noktası veya Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
  2. Diğerleri Katılabilsin'in yanındaki sürgüye dokunun.

Sonra parola ile normal wifi gibi bağlanın

Eğer iTunes uygulaması yüklü ise.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değil ise.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Artı -1 Eksi
iPhone ayarlardan kişisel erişime girin hemen aşağıda tarif ediyor yapamazsanız yardımcı oluruz.

iOS (iPHONE) Kişisel Erişim Noktası ayarlama​

1. Ayarlar > Hücresel > Kişisel Erişim Noktası veya Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
  2. Diğerleri Katılabilsin'in yanındaki sürgüye dokunun.

Sonra parola ile normal wifi gibi bağlanın

Eğer iTunes uygulaması yüklü ise.

Değil ise.

Son düzenleme:
Çözüm
Teşekkür ederim yaptım.

İlk defa telefonun interneti ile bilgisayarda internete bağlandım.

Yardımcı olmuşumdur umarım yüz yüze olmadığımız için anlatamadım kusura bakmayın anlattığımı düşünüyorsanız çözüm olarak işaretleyin anlatabildiysem ne mutlu bana.

Yardımcı olmuşumdur umarım yüz yüze olmadığımız için anlatamadım kusura bakmayın anlattığımı düşünüyorsanız çözüm olarak işaretleyin anlatabildiysem ne mutlu bana.
Tekrar teşekkürler. İtunes programını bilgisayarda yıllardır kullanıyordum.(Dosyaları bilgisayara atabilmek için) Ama bu kadar kolay internete bağlanabileceğimi bilmiyordum. Sayenizde bu sorun çözüldü.

Fakat çözüm olarak işaretle düğmesini göremiyorum. Başka forum sitelerinde mesajın alt kısmında oluyor genelde.

Rapor kısmına tıklayarak çözüm şıkkını işaretleyebilir siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…